Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Randmeerweg 8 309 | 8071 SH NUNSPEET

€ 279.500,-

kosten koper

Omschrijving:

Vrij uitzicht over het Veluwemeer in deze prachtige recreatiewoning met dakterras in Nunspeet.

In de tweede rij vanaf het strand is deze prachtige recreatiewoning gelegen met vrij uitzicht en voorzien van een dakterras waarmee u over het hele Veluwemeer uitkijkt. Ziet u zichzelf al zitten op een prachtige dag aan het water? Op uw eigen kavel! De recreatiewoning is gebouwd in 2016 en gesitueerd op een ruim kavel van 305m2 eigen grond. Na aankoop wordt u dus niet alleen eigenaar van deze prachtige recreatiewoning, maar ook van de grond. Het kavel is tevens volledig omheind waardoor het erg geschikt is voor kleine kinderen en huisdieren die vrij rond kunnen lopen.

De recreatiewoning kenmerkt zich als ruim, comfortabel en heeft een luxe uitstraling. De recreatiewoning is geschikt voor 6 personen en is zeer onderhoudsvriendelijk en compleet afgewerkt met prachtige materialen. Bij binnenkomst in het chalet ervaart u gelijk de prettige lichtinval door de hoogte van het chalet in combinatie met de grote raampartijen met openslaande deuren naar het terras. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de moderne open keuken die van alle gemakken voorzien is, zoals een 4-pitsgasfornuis, vaatwasser, oven en magnetron.

Er zijn 3 slaapkamers in de recreatiewoning met in elke slaapkamer mooie kasten voor voldoende opbergmogelijkheden, ook is elke kamer voorzien van bedden. Eén slaapkamer is voorzien van een badkamer ensuite. De recreatiewoning is tevens voorzien van een ruime moderne badkamer met inloopdouche en heeft, naast het toilet in de badkamer, ook een separaat toilet.

Doordat het chalet wordt aangeboden inclusief inventaris kunt u meteen beginnen met genieten van uw vakantieverblijf óf van het rendement wat u kunt ontvangen op de verhuur via Europarcs.

Unieke kenmerken:
- In de tweede rij van het strand
- Dakterras
- Goede verhuurbaarheid
- Ruim kavel
- Omheind perceel

Over “Europarcs Veluwemeer”:
Europarcs Veluwemeer is een prachtig park direct aan het Veluwemeer waar de waterrecreatiemogelijkheden eindeloos zijn. Het is de perfecte uitvalsbasis om te leren surfen en zeilen of om te gaan vissen. Naast deze watersportactiviteiten biedt het park ook bootverhuur aan en is het gelegen aan een jachthaven. Even geen zin in water? Huur dan een E-chopper op het park en ga op verkenningstocht over de Veluwe.
Naast al deze activiteiten ligt het park ook nog eens op loopafstand van Walibi Holland wat zich kenmerkt als het meest spectaculaire attractiepark van Nederland. Voor een uitstapje bent u binnen no time in de middeleeuwse stad Elburg dat bekend staat om zijn vele musea, maar ook de prachtige binnenstad met haven. Of kiest u liever voor de Hanzestad Harderwijk? Ook hier bent u binnen 10 minuten. Verder liggen de grotere steden Zwolle en Lelystad op een half uur rijden met de auto.
Een greep uit de faciliteiten:

- Watersportcentrum
- Jachthaven
- Bootverhuur
- E-chopper verhuur
- Snackbar
- Restaurant
- Strand

In de seizoenen is er een actief animatieteam voor jong en oud.

Prijs:
De prijs bedraagt € 279.500,- k.k. De vakantiewoning is gelegen op eigen grond waardoor u bij aankoop eigenaar wordt van het kavel en de levering zal verlopen via de notaris. Houdt hierbij rekening met de overdrachtsbelasting van 10,4% en de notariskosten.

Eigen gebruik of verhuur:
Recreatiewoningen zijn een goede investering en dat is de afgelopen jaren wel gebleken door de toenemende interesse. Europarcs biedt een verhuurservice aan waarbij alle werkzaamheden die bij verhuur horen voor u uit handen wordt genomen. Vanzelfsprekend kunt u dit mooie chalet ook aanschaffen voor geheel eigen gebruik.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof en hout
Bouwjaar: 2016
Aantal slaapkamers: 3
Warmtebron: CV Combiketel
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Circa 305 m²
Woonoppervlakte: Circa 65 m²
Soort grond: Koopgrond
Adres: Randmeerweg 8
Plaats / Park: Nunspeet
Parkservicebijdrage per jaar: Ca. € 3.200,--
Peiljaar: 2023
OZB: € 415,- per jaar
Prijs: € 279.500,- k.k.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja via Europarcs
Oriëntatie tuinligging: Zuid
Wifi: Uitstekend
BTW van toepassing: Ja art. 37d.

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet mogelijk!

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
62 m2

Liggingen:
Aan water
Vrij uitzicht
Buiten bebouwde kom
Aan vaarwater
Landelijk gelegen

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
3

Isolatie:
Dubbel glas
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Cv ketel

Dak:
plat dak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Specificatie:
Btw belast

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
305m2

Koopprijs:
€ 279.500,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op