0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Veenweg 91- 70m² | Oldebroek

€ 188.000,-

Vrij op naam

Omschrijving:


In Oldebroek nabij het Veluwemeer heeft Veluwe Chalets de opdracht gekregen dit Unieke project in de markt te mogen zetten. Bent u op zoek naar een vakantiewoning voor uzelf of als goede investering? Kom dan zeker met ons in contact.

 

Landleven de Wyckel heeft zijn succes verdient door de uitstekende ligging. Rustig in de natuur maar dichtbij enorme toeristische trekpleisters zoals het Veluwemeer, Zwolle, Elburg en de A. Vogel tuinen waar toeristen speciaal voor dit gebied komen bezoeken. Uiteraard staat de Veluwe bekend om zijn prachtige wandel en fiets routes. Grenzend aan het poldergebied maken de fietsroutes nog groter.

 

Landleven de Wyckel is een rustig park met een sterk uitgekozen doelgroep. De woningen zijn speciaal ontwikkeld voor de doelgroep rustzoekers die zelf, of met kinderen en kleinkinderen willen genieten van wat de omgeving, het park en de woning te bieden hebben. Het park is voorzien van een fietsverhuur, een kleine kinderboerderij en kleinschalig speelfaciliteit. Het park wordt gerund door Gerrit en Ria Foppen. Zij staan dagelijks voor u klaar om uw van dienst te zijn.

 

Er zijn 2 type nieuwbouw vakantiewoningen beschikbaar. De Hazeburgt en de Hazeburgt XL. Beide woningen zijn voorzien van alle luxe zoals een luxe keuken, badkamer en slaapvertrekken. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en voorzien van hoge isolatiewaardes. De Hazeburgt is voorzien van 2 slaapkamers en is 55m². Het verschil met zijn grotere broer is dat deze is voorzien van 3 slaapkamers en 70m² bouw. Net even iets ruimer.

Door de recente ontwikkelingen van dit project heeft u nog vrije keuze met betrekking tot de indeling, de kavel inrichting en de extra mogelijkheden welke tijdens de bouw te integreren zijn.


Kenmerken:

 • 3 slaapkamers
 • Afmeting 70m²
 • Grondafmeting 400m²
 • Eigen grond
 • Ingebouwde combimagnetron
 • Complete (betegelde) badkamer
 • TV aansluiting
 • CV Combiketel
 • Metalen dakpanplaten
 • Dubbele beglazing
 • Winterisolatie
 • Volledig betegelde tuin
 • Inclusief stoffering
 • Inventaris is bespreekbaar


Over de kavel
Het betreft een koopkavel vanaf 350m² tot circa 550m² welke wordt verhuurd volgens het parkreglement van landleven De Wyckel.


Investeringsmogelijkheden


Eigen gebruik

Wanneer u kiest voor eigen gebruik heeft u geen verplichtingen de recreatiewoning te verhuren. Uiteraard geniet u dan ook niet van de huuropbrengsten. Permanent bewonen is niet toegestaan.

 

Gedeeltelijke verhuur

U combineert het beste van beide. U geniet bij tijd en wijze zelf van uw vakantiewoning, maar verhuurt uw

woning verder gedurende het jaar grotendeels met het oog op rendement uit uw investering. Voor de juiste verhouding kunt u met De Wyckel afspraken maken zodat maatwerk is gegarandeerd.

 

Volledig verhuur

Wanneer u kiest voor alleen rendement dan is deze optie het beste. Uw woning wordt het jaar rond verhuurd. Hierbij is de regel: Hoe groter uw woning is (in personen) des te hoger de verhuuropbrengsten zijn.

 

Heeft u meer vragen over dit project? Vraag een brochure aan of neem contact met ons op.

Prijs € 188.000,- incl. BTW en vrij op naam. 21% btw terug te vorderen via de kleine ondernemersregeling


Klik hier voor de brochure

Kenmerken:

Huur of koop:
Te koop

Perceeloppervlakte:
c.a. 400m² m 2

Woonoppervlakte:
70 m 2

Kamers:
3

Bouwjaar:
2018

Huisdieren toegestaan:

Hele jaar geopend:

Aangesloten op nuts:

Receptie aanwezig:

Apart toilet:

Dicht bij bos:

Dicht bij recreatieplas/rivier:

Wandel/fiets omgeving:

Berging/blokhut aanwezig:

Eigen parkeerplaats op kavel:

Senioren camping/park:

Veel privacy:

Renovatie / goed onderhouden:

Verhuur toegestaan:

Digitale TV zenders:

Groene tuin:

Bezoek toegestaan:

5 sterren camping:

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op