0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Omschrijving:


April gebouwd:

Project “Ackervoorde” op vakantiepark Ackersate in Voorthuizen is gestart met de verkoop van prachtige recreatiewoningen waaronder deze prachtige “Bosvilla” voor 6 personen! Deze woning is recent gerealiseerd en u bent de eerste eigenaar van dit object

De Bosvilla is een unieke L vorm vakantiewoning op “Vakantiepark Ackersate”. Deze prachtige vakantiewoning is geschikt voor zes personen en heeft een moderne uitstraling door zijn enorme grote raampartij. Door de hoogwaardige en luxe afwerking, in combinatie met het fantastische vakantiepark, ervaart u hier de ultieme vrijetijds-beleving. De Bosvilla is aan te kopen als investering, maar ook aan te wenden voor eigen gebruik. U bepaalt zelf waar uw voorkeur naar uit gaat. Geniet u graag van een vast rendement voor een aantal jaar of wilt u bepalen wanneer u wel of niet verhuurt? Kijk in dat geval eens naar de Bosvilla.

Meer over de Bosvilla: u komt binnen in een prachtige hal met de toegang tot de slaapkamers. De slaapkamers zijn ruim opgezet en zijn voorzien van goede boxspring bedden. Verder zijn hier de badkamer en een separaat toilet te vinden. De gehele woning is drempelloos aangelegd.

De keuken is luxe en voorzien van een kookeiland en inbouwapparatuur. De kokend water kraan, inbouwoven/magnetron en vaatwasmachine helpen u om met plezier in de keuken te staan om daarna snel weer heerlijk te kunnen ontspannen. Naast de keuken is de woonkamer met eethoek en een enorme raampartij. De ruiten die zijn toegepast zijn van hoogwaardige kwaliteit en kennen een hoog rendement zodat de stookkosten binnen de perken blijven.

Door de recente oplevering kunt u tevens kiezen voor een door u gewenste nummer. Vraag hiernaar bij één van onze makelaars.

 

Unieke kenmerken:

- Enorm ruimte gevoel door zijn grote raamparij

- Duurzame bouw door hoogwaardige producten

- Winter geïsoleerd

- HR++ Glas

- Ruime slaapvertrekken

- Tastbare investering

 

Over vakantiepark Ackersate

“Vakantiepark Ackersate” is erg van deze tijd is en trekt een breed publiek. Dit is te danken aan de vele, goed onderhouden faciliteiten, een enthousiast animatieteam, een goed restaurant ‘Het Karrewiel’ met dagverse producten en last but not least: de eigentijdse verblijfsmogelijkheden. “Vakantiepark Ackersate” is een kindvriendelijk vakantiepark, met o.a. een speciaal speel- en doestrand, een trampolinepark en een binnen- en buitenzwembad. Aan verblijfsmogelijkheden heeft “Vakantiepark Ackersate” een breed aanbod van bungalows, chalets en vakantievilla's, maar ook ruime comfortplaatsen (met of zonder privé sanitair) voor de verwende kampeerders onder ons. Uit diverse enquêtes blijkt dat onze gasten het vriendelijke personeel, het schone sanitair en het uitgebreide animatieprogramma voor alle leeftijden zeer hoog waarderen. En daarin staan de gasten niet alleen: de ANWB heeft Ackersate in 2019 voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Camping’. En daar is “Vakantiepark Ackersate” natuurlijk heel erg trots op!

Vakantie, lang of kort, het gaat erom er even helemaal uit zijn. Genieten van de natuur, van het buiten zijn en toch alle denkbare comfort bij de hand hebben. Gezelligheid, gastvrijheid en een ontspannen sfeer zijn de ingrediënten die van “Vakantiepark Ackersate” een succesvol en eigentijds 5-sterrenbedrijf maken. Het familiaire karakter staat hier centraal. 

“Vakantiepark Ackersate” is een plek waar je jezelf kunt zijn. Een mooi aangelegd terrein met veel groen, ruime plaatsen en verharde wegen waar nodig, vormen het uiterlijk van het park. “Vakantiepark Ackersate” heeft allerlei prachtige faciliteiten, zodat uw verblijf een toptijd zal worden! De speeltuinen, sportvelden en het grote zwembad zorgen ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben. En bent u hongerig geworden van het zwemmen en sporten? Dan kunt u terecht in het restaurant, de snackbar, het café of de campingwinkel. Het dorp Voorthuizen ligt op slechts tien minuten loopafstand. Het is natuurlijk ook mogelijk om een fiets te huren om de prachtige en veelzijdige omgeving te verkennen. Zodoende is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.

Door de grote vraag vanuit de markt gaat “Vakantiepark Ackersate” de klant breder bedienen met het project “Ackervoorde”. Dit wordt een prachtige plek op het park waar jong-gebruikte en nieuwe recreatiewoningen verkocht gaan worden. Deze woningen genereren een gegarandeerd rendement of kunnen worden aangewend voor eigen gebruik met daarbij de mogelijkheid tot verhuur. Veluwe Chalets Makelaars verkoopt deze woningen.

Kijk eens rond op de website! Bent u enthousiast geworden? Kies er dan voor om eens bij ons te verblijven. En kunt u helemaal niet wachten? Kom dan alvast eens een dagje langs om te kijken en te zwemmen. 

 

Vakantiepark Ackersate wordt gewaardeerd met een 8,6 op zoover. Bekijk het resultaat op: www.zoover.nl

 

Over de kavel

De kavel is circa 300m² en wordt verkocht middels een erfpachtcontract. Bij een aankoop wordt de vakantiewoning gepasseerd via de notaris.

 

Eigen gebruik en of verhuur

U koopt de Bosvilla als investering waarmee u geniet van een rendement. Investeert u in het project Ackervoorde dan wordt u beloont met een rendement van 5% vast- gedurende een looptijd van 3 jaren!

Uiteraard bestaat er ook een mogelijkheid om de Vakantievilla aan te kopen voor eigen gebruik of in een combinatie als verhuur en eigen gebruik. Laat u hierover informeren door onze adviseurs.

Realisatie Bosvilla

De Bosvilla is een nieuwbouw vakantiewoning en een nieuwe aanwinst voor project “Ackervoorde”. De realisatie is in april 2019 op een door u aan te wijzen plaats.

 

Kenmerken:

Soort bouw

Houtbouw

Materiaal buitenzijde

Hout/Kunststof

Afmeting

70m²

Bouwjaar

2019

Aantal slaapkamers

3

Warmtebron

Centrale verwarming

Perceel oppervlakte

Circa 300m²

Kadastraal bekend onder

Nog te bepalen

Woonoppervlakte

70m²

Soort grond

Erfpacht 45 jaren (2064)

Adres

Harremaatweg 26

Plaats / Park

Voorthuizen vakantiepark Ackersate

Parkkosten

Circa € 3.950,-

Infrastructuur (eenmalig)

Op aanvraag

Inventaris

Inclusief

Stoffering

Inclusief

Verhuurmogelijkheden

5% rendement vast voor 3 jaar.

Oriëntatie tuinligging

Nader te bepalen


Kenmerken:

Huur of koop:
Te koop

Perceeloppervlakte:
300 m 2

Woonoppervlakte:
70 m 2

Kamers:
4

Bouwjaar:
2019

Hele jaar geopend:

Aangesloten op nuts:

Receptie aanwezig:

Apart toilet:

Dicht bij bos:

Dicht bij recreatieplas/rivier:

Horeca aanwezig:

Park met zwembad:

Wandel/fiets omgeving:

Berging/blokhut aanwezig:

Veranda/verhoogd terras:

Paardfaciliteiten:

Tennisbaan aanwezig:

Park met animatie:

Eigen parkeerplaats op kavel:

Familie camping/park:

Digitale TV zenders:

5 sterren camping:

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op