Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Harremaatweg 26 VV4 | 3781 NJ VOORTHUIZEN

€ 184.000,-

kosten koper

Omschrijving:

Uitstekende investering op 5 sterren recreatiepark in Voorthuizen op de Veluwe!

Bent u op zoek naar een vast rendement of zoekt u een recreatiewoning waarmee u van rendement kunt profiteren en tevens zelf kunt gebruiken? Bekijk dan deze mogelijkheid van een nieuw gebouwde Vakantievilla voor 4 personen! De vakantievilla wordt in kwartaal 1 van 2023 gerealiseerd waarmee u nog vrije keuze heeft in de locatie van de Vakantievilla.

De Vakantievilla staat op een 5 sterren recreatiepark genaamd “Ackersate”. Binnen Ackersate hebben wij Villapark Ackervoorde ontwikkeld waar luxe en nieuwe recreatiewoningen zijn gerealiseerd voor de investeerders en huurders. De Vakantievilla voor 4 personen is c.a. 55m² en is voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan twee slaapkamers met goede boxspring bedden, een ruime inloop douche, een keuken met inbouwapparatuur en een apart toilet. Kenmerkend aan de Vakantievilla zijn de grote raampartijen en het hoge plafond.

De vakantievilla’s worden instap klaar, gas loos en gemeubileerd opgeleverd waardoor u direct kunt genieten of renderen.

In het eerste kwartaal van 2023 worden er in totaal zes Vakantievilla’s gebouwd. In deze advertentie laten wij fotos zien van reeds gerealiseerde Vakantievilla’s waarbij u een goed beeld kunt krijgen van wat er gerealiseerd gaat worden.

De Vakantievilla’s worden verkocht in combinatie met een erfpachtconstructie.

Unieke kenmerken:
- Hoog plafond
- Grote raampartij
- Winter geïsoleerd
- HR++ Glas
- Ruime slaapvertrekken
- Tastbare investering

Over vakantiepark Ackersate:
“Vakantiepark Ackersate” is erg van deze tijd is en trekt een breed publiek. Dit is te danken aan de vele, goed onderhouden faciliteiten, een enthousiast animatieteam, een goed restaurant ‘Het Karrewiel’ met dagverse producten en last but not least: de eigentijdse verblijfsmogelijkheden. “Vakantiepark Ackersate” is een kindvriendelijk vakantiepark, met o.a. een speciaal speel- en doestrand, een trampolinepark en een binnen- en buitenzwembad. Aan verblijfsmogelijkheden heeft “Vakantiepark Ackersate” een breed aanbod van bungalows, chalets en vakantievilla's. Uit diverse enquêtes blijkt dat onze gasten het vriendelijke personeel, en het uitgebreide animatieprogramma voor alle leeftijden zeer hoog waarderen. En daarin staan de gasten niet alleen: de ANWB heeft ons in 2022 voor het negende jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Camping’. En daar is “Vakantiepark Ackersate” natuurlijk heel erg trots op!
Vakantie, lang of kort, het gaat erom er even helemaal uit zijn. Genieten van de natuur, van het buiten zijn en toch alle denkbare comfort bij de hand hebben. Gezelligheid, gastvrijheid en een ontspannen sfeer zijn de ingrediënten die van “Vakantiepark Ackersate” een succesvol en eigentijds 5-sterrenbedrijf maken. Het familiaire karakter staat hier centraal.

“Vakantiepark Ackersate” is een plek waar je jezelf kunt zijn. Een mooi aangelegd terrein met veel groen, ruime plaatsen en verharde wegen waar nodig, vormen het uiterlijk van het park. “Vakantiepark Ackersate” heeft allerlei prachtige faciliteiten, zodat uw verblijf een toptijd zal worden! De speeltuinen, sportvelden en het grote zwembad zorgen ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben. En bent u hongerig geworden van het zwemmen en sporten? Dan kunt u terecht in het restaurant, de snackbar, het café of de campingwinkel. Het dorp Voorthuizen ligt op slechts tien minuten loopafstand. Het is natuurlijk ook mogelijk om een fiets te huren om de prachtige en veelzijdige omgeving te verkennen. Zodoende is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.
Door de grote vraag vanuit de markt gaat “Vakantiepark Ackersate” de klant breder bedienen met het project “Ackervoorde”. Dit wordt een prachtige plek op het park waar jong-gebruikte en nieuwe recreatiewoningen verkocht gaan worden. Deze woningen genereren een gegarandeerd rendement of kunnen worden aangewend voor eigen gebruik met daarbij de mogelijkheid tot verhuur. Veluwe Chalets Makelaars verkoopt deze woningen.

Vakantiepark Ackersate wordt gewaardeerd met een 8,6 op zoover. Bekijk het resultaat op: www.zoover.nl

Eigen verhuurorganisatie:
Vakantiepark Ackersate is van origine een recreatiepark met een gevestigde naam en een uitstekende marketingmachine. Vakantiepark Ackersate maakt gebruik van een sterke website en affiliate boekers zoals:
- Bungalowspecials
- Bungalows.nl
- Booking.com
- Heerlijkehuisjes.nl

Uw investering is daardoor in goede handen en wordt optimaal bezet. In de afgelopen jaren blijft de bezettingsgraad binnen Ackersate gestaagd groeien.

Over de kavel:
De kavel is circa 300m² en wordt verkocht middels een erfpachtcontract. De vakantiewoning wordt gepasseerd via de notaris.

Eigen gebruik en of verhuur:
U koopt de Vakantievilla als investering waarmee u geniet van een rendement. Investeert u in het project Ackervoorde dan wordt u beloont met een rendement van 5% vast gedurende een looptijd van 5 jaren.
Uiteraard bestaat er ook een mogelijkheid om de Vakantievilla aan te kopen voor eigen gebruik in combinatie met verhuur als u er niet bent. Laat u hierover informeren door onze adviseurs.

Ingebruikname:
Bij aankoop van de Vakantievilla koopt u een nieuw te bouwen recreatiewoning en is de overdracht uiterlijk in kwartaal twee 2023. Een bezichtiging in een bestaande Vakantievilla is mogelijk. Bij opdracht heeft u een vrije keuze in de kavel waar de Vakantievilla gebouwd zal worden.
De status van de verhuur en de beschikbaarheid is in te zien via een “Mijn omgeving” van vakantiepark Ackersate.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof / hout
Afmeting: 55m²
Bouwjaar: 2023
Aantal slaapkamers: 2
Warmtebron: Hete lucht verwarming en gedeeltelijke vloerverwarming
Airco: Ja (verkoelen en verwarmen)
Perceel oppervlakte: Circa 300
Kadastraal bekend onder: Nader te bepalen
Woonoppervlakte: 55m²
Soort grond: Erfpacht (45 jaren)
Adres: Harremaatweg 26
Plaats / Park: Voorthuizen vakantiepark Ackersate
Erfpachtcanon incl. servicekosten: Circa € 6.000,--
Prijs (excl. 21% BTW): € 184.000,-- en kosten koper.
BTW: Ja (terug te vorderen bij de belastingdienst)
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: 5% rendement vast voor 5 jaren of flexibel
Oriëntatie tuinligging: Nader te bepalen

Inschrijving op dit adres niet mogelijk!

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
55 m2

Liggingen:
Open ligging
Buiten bebouwde kom
Landelijk gelegen

Onderhoud binnen:
uitstekend

Onderhoud buiten:
uitstekend

Voorzieningen:
Mechanische ventilatie
Tv kabel
Airconditioning
Schuifpui
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
elektrische boiler eigendom

Bouwvorm:
nieuwbouw

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Volledig geisoleerd
Hr glas

Verwarming:
Vloerverwarming gedeeltelijk
Elektrische verwarming

Dak:
plat dak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Specificatie:
Btw belast

Parkeren:
Openbaar parkeren

Kadaster eigendomsoort:
Erfpacht

Kadaster perceel:
300m2

Koopprijs:
€ 184.000,-
kosten koper

Aanvaarding:
Per datum

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op