Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Investeren in een vakantiewoning op de Veluwe
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Investeren in een vakantiewoning op Park Berkhenrhode

Gegarandeerd vast rendement van 6%


Investeren in een vakantiewoning, op de Veluwe? Veluwe Chalet Makelaars heeft de primeur om namens Berkhenrhode de verkoop van diverse luxe nieuwbouw recreatiewoningen te mogen verzorgen. Een unieke kans voor u als (recreatief) belegger. 


Berkhenrhode, gelegen in Otterlo, is een kleinschalig vakantiepark dat van alle gemakken is voorzien. Een betere locatie bestaat er zowat niet. Otterlo is het middelpunt van Nederland én u vindt er rust, ruimte en natuur. Alle woningen zijn uitermate luxe en volledig gasloos uitgerust.

 

 

⚠️ De bouw is gestart. Nog slechts 6 woningen beschikbaar als investering! 

De bouw is gestart en de oplevering staat gepland op 1 april 2023. Wees er dus snel bij om deze mooie kans niet aan u voorbij te laten gaan. 


Het type woning als nieuwbouwproject passeert niet vaak revue. Kortom: een unieke kans om te investeren in luxe recreatievastgoed. Het is te koop voor de verhuur, maar kan ook voor eigen recreatiedoeleinden gebruikt worden.

Neem contact op 

 Investeren in een vakantiewoning? Dit is er te koop op Berkhenrhode

Allemaal met een gegarandeerd vast rendement van 6%

 

Bekijk de woningen die te koop zijn op Berkhenrhode, locatie Landgoed Oud Beekdaal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

 

Heide Hoeve type welnesswoning 6 pers (Landgoed Oud Beekdal)

6 personen | 3 slaapkamers | 3 badkamers | Incl. kavel vanaf €545.000 (ex btw)
Bekijk deze woningen

    

    

 

 


 

Videwoning 5 pers (Landgoed Oud Beekdal)

5 personen | 2 slaapkamers | 2 badkamers | Incl. kavel vanaf €470.000 (ex btw)

Bekijk deze woningen

 

    

 

 


 

Hoekwoning 6 pers (Landgoed Oud Beekdal)

6 personen | 3 slaapkamers | 2 badkamers | Incl. kavel vanaf €625.000 (ex btw)
Bekijk deze woningen

 

    

    

 

 

 

Nieuwbouwwoningen kopen op Berkenrhode in Otterlo

Het investeren in deze nieuwbouw vakantiewoningen op Berkhenrhode is een ideale én duurzame belegging. De huizen zijn energieneutraal gebouwd en bieden een aantrekkelijk vaste rendement van 6%. De complete verhuur kunnen wij geheel uit handen nemen.

 

De huizen zijn uitgerust met tal van luxe basisopties en zijn bovendien uitbreidbaar met extra opties zoals zonnepanelen, sauna’s of zelfs een binnenzwembad. Aan u de keuze! Bovendien kunnen u en uw gasten gebruikmaken van de vele parkfaciliteiten zoals het buitenzwembad en de horecagelegenheden

 

Neem contact op 

 

Beleggen in een recreatiewoning op Park Berkenrhode?

Berkhenrode is omgeven door natuur met de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe om de hoek en de Ginkelse Heide en het Wekeromse Zand in de achtertuin. Daarnaast is het park van alle gemakken voorzien waaronder een verwarmd buitenbad, restauratie, speeltuinen en een dierenwijde.

 

 

Meer over Landgoed Oud Beekdal (op Park Berkhenrode)

Op 1,2 kilometer van Berkenrhode vindt u Landgoed Oud Beekdal (Let op! De locatie is niet te bezichtigen vóór 1 november 2022). Op dit uitgestrekte landgoed bevinden zich 3 gebouwen. Momenteel worden in één van deze gebouwen, de Heide Hoeve, luxe geschakelde vakantiewoningen gerealiseerd.

De woningen zijn energieneutraal en van alle gemakken voorzien met hoogwaardig comfort. De Heide Hoeve bestaat uit 3 types waarvan er één met wellness opgeleverd wordt. Het park wordt ontwikkeld voor de verhuur waarbij een combinatie van eigen gebruik mogelijk is.

Op Landgoed Oud Beekdal wordt er 6% vast rendement geboden op het geinvesteerde bedrag van de woning voor 3 jaar vast (exclusief BTW). Profiteer van een investering vol luxe, comfort, rust, ruimte en een centrale ligging bij Berkenrhode Landgoed Oud Beekdal.

 

 

Type nieuwbouwwoningen te koop aangeboden als belegging / investering


Op Landgoed Oud Beekdal van Berkenrhode zijn er momenteel een zestal luxe, geschakelde vakantiewoningen in de verkoop. De luxe woningen zijn van het gas af en opgedeeld in drie types waarvan één met wellness.


De Vide woningen zitten aan de zijkant van het gebouw. Door de vide profiteert u in de woonkamer van extra hoogte en buiten van een overkapping. De luxe 6-persoons Wellness woningen beschikken over een sauna waar u in privacy van uw eigen woning kunt genieten.


In de Hoekwoningen geniet u van extra buitenruimte, meer daglicht en heeft u een wijdse uitzicht over de landerijen en bosgebieden. Bij de aanschaf van een luxe vakantiewoning op Landgoed Oud Beekdal heeft u de keuze uit volledige verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik waarmee een uitstekend rendement te behalen is.


Het is ook mogelijk om voor een vast rendement te kiezen. Wij bieden u een vast rendement van 6% voor 3 jaar.


 

 

 

Daarom Veluwe Chalets

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject ✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingenNeem contact op Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op