Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Park Berkenrhode (Wekerom)

Op zoek naar een park in Otterlo/Wekerom?

Park Berkenrhode in Wekerom is één met de natuur. Gelegen in het echte Hart van de Veluwe. In elk jaargetijde mooi! Na een flinke wandeling of prachtige fietstocht ontspant u in Le Grand Café of in uw eigen vakantiewoning. Wij zijn u met veel plezier tot dienst. Met prima faciliteiten op het park, kennis over de omgeving en natuurlijk met onze bekende glimlach. 

In de nabije omgeving van park Berkenrhode

Park Berkenrhode ligt geweldig gelegen op de Veluwe. Grenzend aan het bos waar u zo met de hond uren kunt wandelen, bent u ook in enkele minuten in Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller museum. Huur een fiets bij de receptie en het vriendelijke personeel informeert u graag verder over de prachtige omgeving.

Park Berkenrhode op Zoover!

Park Berkenrhode wordt door Zoover gewaardeerd met een 9.1! Een uitstekend resultaat doordat het park investeert in luxe, vermaak en bijtijdse accommodaties. Bent u benieuwd naar de revieuws? Bekijk deze door op de link te klikken!


Benieuwd naar het aanbod vakantiewoningen op park Berkenrhode?

Berkenrhode heeft een breed aanbod van bungalows, chalets en stacaravans. Deze zijn aan te kopen voor eigen gebruik en als u eventueel wenst kunt u uw woning ook verhuren via park Berkenrhode. Zij nemen alles voor u uit handen.

Bekijk hier het actuele aanbod vakantiewoningen!Park Berkenrhode 
Roekelseweg 44-48  
6733 BP WEKEROM

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op