Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Landgoed Berkenrhode

in Wekerom en Otterlo op de Veluwe!

Gegarandeerd vast rendement van 6%

 

Investeren in een vakantiewoning, op de Veluwe? Veluwe Chalet Makelaars heeft de primeur om namens park Berkhenrode de verkoop van diverse luxe nieuwbouw recreatiewoningen te mogen verzorgen. Park Berkhenrode, gelegen in Wekerom, is een vakantiepark vol faciliteiten dat van alle gemakken is voorzien. Een betere locatie bestaat er zowat niet. Otterlo is het middelpunt van Nederland én u vindt er rust, ruimte en natuur. Alle woningen zijn uitermate luxe en volledig gasloos uitgerust.

 

Investeren in een vakantiewoning, op de Veluwe? Veluwe Chalet Makelaars heeft de primeur om namens park Berkhenrode de verkoop van diverse luxe nieuwbouw recreatiewoningen te mogen verzorgen. Park Berkhenrode, gelegen in Wekerom, is een kleinschalig vakantiepark dat van alle gemakken is voorzien. Een betere locatie bestaat er zowat niet. Wekerom is het middelpunt van Nederland én u vindt er rust, ruimte en natuur. Alle woningen zijn uitermate luxe en volledig gasloos uitgerust.

Investeren in nieuwbouwwoningen op Park Berkenrode

Het investeren in deze nieuwbouw vakantiewoningen op park Berkhenrode is een ideale én duurzame belegging. De huizen zijn energieneutraal gebouwd en bieden een aantrekkelijk vaste rendement van 6%. De complete verhuur kunnen wij geheel uit handen nemen.

 

Ze zijn uitgerust met tal van luxe basisopties en zijn bovendien uitbreidbaar met extra opties zoals zonnepanelen, sauna’s of zelfs een binnenzwembad. Aan u de keuze! Bovendien kunnen u en uw gasten gebruikmaken van de vele parkfaciliteiten zoals het buitenzwembad en de horecagelegenheden.

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op