Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

U wilt kopen of verkopen?

 

Uw chalet op de Veluwe verkopen?

Bent u van plan om uw chalet op de Veluwe te verkopen?

Het verkopen van uw chalet is over het algemeen geen gemakkelijke zaak. Meestal woont u niet in de buurt en zijn er verschillende regelgevingen vanuit de camping of het park waar uw chalet zich bevindt. Daarnaast zijn de meeste mensen niet in de wieg gelegd voor het verkopen van een chalet. Onder andere het onderhandelen, presenteren en enthousiasmeren zijn eigenschappen waarover u moet beschikken om uw chalet succesvol te verkopen.

 

Veluwe Chalets makelaars is een full-service makelaar

Gelukkig heeft u ons gevonden. Op zich al een goede zaak. Ons enthousiaste team neemt de volledige verkoop voor u uit handen. Wij presenteren, onderhandelen en enthousiasmeren potentiële kopers, waardoor uw chalet vakkundig, snel en tegen de beste prijs verkocht zal worden. Veluwe Chalets is door vakkennis en ervaring gespecialiseerd in de verkoop van chalets in onze prachtige werkomgeving “De Veluwe”. De verkoop van uw chalet is in goede handen bij Veluwe Chalets Makelaars!

 

Hoe gaan wij te werk


Veluwe Chalets Makelaars is een full-service makelaar. U hoeft ons alleen maar te bellen op nummer 0341-276905. U kunt ook ons verkoopkantoor bezoeken aan de Koningsweg 8 in Garderen. Na een kennismakingsgesprek maken wij professionele foto’s en video’s, maakt onze tekstschrijver een geweldige presentatietekst en verspreiden wij de advertenties op onze krachtige verkoopwebsites zoals www.veluwechalets.nl maar ook Funda, Marktplaats, Pararius en Huislijn. Wij kunnen bijna garanderen dat uw chalet binnen 3 maanden verkocht zal zijn!


Hoe meld ik mijn chalet aan

Bent u enthousiast geworden om uw chalet door Veluwe Chalets makelaars te laten verkopen?


Wij nemen graag contact met u op!

 

Wat kost het om mijn chalet te verkopen

Elke verkoopproject is anders. Veluwe Chalets rekent opstartkosten en een verkoopcourtage over de verkoopprijs van uw chalet. Laat u informeren door onze adviseur.

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op