Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:
2 items | Pagina 1 (van totaal 1)
Eendenparkweg 53 26 ERMELO

Eendenparkweg 53 26

ERMELO

Perceeloppervlakte:
350
Object type:
stacaravan
Huur of koop:
Te koop
Grondconditie:
Te huur
€ 94.500,- v.o.n.
Strokel 23 66 ERMELO
verkocht onder voorbehoud

Strokel 23 66

ERMELO

Perceeloppervlakte:
250
Object type:
stacaravan
Huur of koop:
Te koop
€ 42.500,- v.o.n.

Stacaravan kopen in Ermelo?


Wilt u een stacaravan kopen in Ermelo? Dan zit u hier goed! Veluwe Chalets Makelaars heeft een flink aanbod aan stacaravans, chalets en recreatiewoningen in Ermelo en de omgeving. Gelegen aan het Veluwemeer is Ermelo de ideale locatie voor het kopen van een stacaravan.

 

Met plaatsen als Elburg, Harderwijk en Nunspeet om de hoek heeft het centraal gelegen Ermelo veel te bieden. Binnen de gemeente liggen verschillende populaire attracties zoals het strand Horst, Klimbos Ermelo en Kasteel Staverden.

 

Veluwe Chalets Makelaars heeft veel lokale ervaring met de aan- en verkoop van vakantiewoningen in de omgeving van de Veluwe. In ons portfolio zitten onder andere veel stacaravans in de omgeving van Nunspeet, Harderwijk, Elburg en Biddinghuizen. De stacaravans in Ermelo die via Veluwe Chalets Makelaars worden verkocht bevinden zich veelal op een vakantiepark of camping.

 

Waarom een stacaravan kopen?

Het hebben van een stacaravan brengt kamperen naar een hoger niveau. De caravans zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien en maken het eenvoudig om voor een paar dagen, maar ook een voor langere periode weg te gaan. Naast de eigen vakanties levert de stacaravan een mooi rendement op in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt.

 

Als eerste nieuw aanbod stacaravans rondom het Veluwemeer zien?

Wij zijn de specialist op het gebied van vakantiewoningen op en rond de Veluwe en hebben een groot aanbod dat dagelijks wisselt. Dankzij de samenwerking met diverse vakantieparken hebben wij altijd het meest actuele aanbod.

 

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod aan stacaravans? Laat dan even een berichtje achter via het formulier. Dan krijgt u van ons altijd het meest actuele aanbod en een bericht als er voor u een interessante stacaravan met staanplaats in de verkoop komt.

 

De voordelen van het kopen van een stacaravan met Veluwe Chalets Makelaars

Veluwe Chalets Makelaars helpt zowel bij het aankopen als het verkopen van stacaravans en andere recreatiewoningen. In het aanbod van vakantiewoningen zijn zowel recreatiewoningen met eigen grond te vinden als met huurgrond of erfpacht. Als u via ons een stacaravan koopt biedt dat de volgende voordelen:

 

✓ Een actueel en groot aanbod van vakantiewoningen
✓ Meedenkend met uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Woningen worden op een professionele wijze gepresenteerd via de laatste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen 

 

Stacaravan te koop gezien in Ermelo

Als u een stacaravan te koop ziet staan in Ermelo of elders in de regio dan kunt u bij ons terecht voor de volgende stap. Wij behandelen de aan- of verkoop van een vakantiewoning net zo serieus als het kopen van een huis. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd bij het kopen van een stacaravan in Ermelo. Wij helpen onder andere bij informatie over de hypotheek, een eventuele bezichtiging, het papierwerk en het biedproces.

 

Stacaravan verkopen?

Ook als u uw stacaravan in Ermelo wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreid netwerk en de benodigde expertise zodat u zich over de verkoop geen zorgen hoeft te maken. Veluwe Chalets Makelaars heeft al honderden vakantiewoningen rond de Veluwe verkocht en is de expert in de regio.

 

 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op