Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Tinyhouse Veluwe kopen?

Een Tinyhouse kopen op de Veluwe is prachtig als investering ter verhuur, maar tevens geweldig voor eigen gebruik. Of misschien bent u wel een parkeigenaar die trendy Tiny Houses wil aanschaffen voor zowel verhuur als particulier gebruik.

Hoe dan ook, tinyhouses zijn erg populair en bieden een enorm comfort, ondanks de kleinere afmeting. Tiny Houses zijn ook nog eens erg milieubewust en klaar voor de toekomst. En wat is nu een betere plek dan de Veluwe voor een tinyhouse..?

 

Veluwe Chalets Makelaars en Tinyrebel (Tiny Houses) slaan de armen in één

Veluwe Chalets Makelaars en Tinyrebel hebben een unieke samenwerking voor de verkoop van meerdere types Tiny Houses. De modellen variëren in afmeting, kleuren en materialen. Voorop staat dat Tiny Rebel staat voor hoogwaardige en duurzame producten welke een lange levensduur hebben en zijn gebouwd voor optimaal comfort. De Tiny Houses zijn standaard voorzien van triple glas, 8 cm dikke houten wanden met een isolatiewaarde van 4,5 RC en helemaal los van gas.

 

Uw eigen Tiny House kopen op de Veluwe?

Onze hoogwaardigeTiny Houses kunt u op iedere gewenste plek plaatsen en installeren. Het enige wat u nodig heeft is een water toevoer en een water afvoer en elektra. Veel voorkomende plekken voor het plaatsen van een Tiny House zijn op recreatieparken. Uiteraard is het ook mogelijk indien u een groot perceel thuis heeft om een Tiny House te plaatsen voor uw gasten, kinderen of als externe thuiswerkplek. De Tiny Houses zijn roerende goederen waardoor de meeste gemeentes geen bezwaar hebben om dit te plaatsen. Neem gerust contact op met Veluwe Chalets Makelaars om eventuele mogelijkheden op vakantieparken op de Veluwe te bespreken. 

 

Wat kost een Tiny House?

Onze Tiny Houses zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. U koopt al een Tiny House vanaf € 62.875,-- incl. BTW, geheel sleutelklaar.

 

Meer informatie?

Bezoek ons verkoopkantoor aan de Koningsweg 8 te Garderen of bel ons op 0341-754261. Uiteraard is het ook mogelijk om een email te sturen naar: info@veluwechalets.nl

 

Benieuwd naar de modellen?

Bekijk hier het aanbod.

 

! LET OP!

Onze Tiny Houses worden aangeboden zonder de huur, erfpacht of koopgrond. 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op