Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Erve Raewyck
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Vakantiehuis kopen Veluwemeer

Wilt u een vakantiehuis kopen aan het Veluwemeer? Wat een geweldige keuze! Niet alleen is het een goede keuze om te kopen, maar ook dat u onze website heeft gevonden.

 

Veluwe Chalets Makelaars heeft namelijk altijd het meest actuele en ruimste aanbod aan vakantiehuisjes, bungalows en chalets op en rond de Veluwe. Dus ook aan het Veluwemeer.

 

Het Veluwemeer is een ideale locatie om een vakantiehuis te kopen. Een huisje kopen in de buurt van watersport biedt namelijk een hele mooie kans voor het verhuren van uw vakantiehuis.

 

Daarnaast kunt u zelf genieten van de schitterende locatie en ligt het heel centraal in Nederland.

 

 

3 Redenen waarom u een vakantiehuis wil kopen aan het Veluwemeer

De redenen voor het kopen van een vakantiehuis aan het Veluwemeer kunnen uiteenlopen. Hier een aantal redenen waarom u zou kunnen overgaan tot de koop van een eigen vakantiehuis.

 

  1.  Om er zelf van te kunnen genieten. Niemand houdt u tegen, het is inmiddels uw vakantiehuis! En de meest logische reden zou zijn om er zelf regelmatig te kunnen verblijven.

 

  1.  Reden nummer twee zou zijn dat u de vakantiewoning aan het Veluwemeer kunt verhuren en daar een mooi rendement op kunt behalen. Op die manier kunt u de aanschaf van het vakantiehuis terugverdienen. Wist u dat wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van de verhuur? Lees meer op deze pagina.

 

  1.  Reden nummer drie is misschien nog wel de meest aantrekkelijke reden. U kunt het ook gewoon allebei doen. Keuze 1 en 2! Genieten van uw eigen vakantiehuis aan het Veluwemeer én genieten van het mooie rendement op de woning.

 

Als eerste nieuw aanbod stacaravans rondom het Veluwemeer zien?

Wij helpen u graag met het kopen van een vakantiehuis aan het Veluwemeer. Laat gerust een bericht achter via het formulier op deze site. Dan houden wij u op de hoogte van ons actuele aanbod en krijgt u het direct van ons te horen als er een interessant object in de verkoop komt.

 

Ons aanbod is groot en wisselt dagelijks. Niet voor niets zijn wij dé specialist in vakantiewoningen op en rond de Veluwe. 

 

Daarom Veluwe Chalets:

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen

 

Veluwe Chalets Makelaars regelt het goed voor u

Wij zorgen ervoor dat de aankoop van een vakantiehuisje aan het Veluwemeer tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij hebben de lokale expertise als het gaat om het kopen of verkopen van chalets of stacaravans met eigen grond of huurgrond op en rond de Veluwe.


Laat u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning, zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

 

Mogen wij u verwelkomen?

Als makelaar zijn wij dé expert voor chalets en stacaravans op en rond het Veluwemeer te noemen. Houdt onze website en socials goed in de gaten om geen object te missen.

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op