Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Vakantiewoning kopen?

Als u een vakantiewoning wilt kopen zijn er tal van mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Denk aan de streek/regio, het type vakantiehuis, de faciliteiten, koopgrond of niet. En natuurlijk: uw budget. Bij Veluwe Chalets Makelaars zijn er ook tal van mogelijkheden. Maar ze hebben wel een overeenkomst… De regio!
 

 

Vakantiewoningen te koop bij ons

Want wilt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe? Dan moet u echt bij ons zijn! Veluwe Chalets Makelaars heeft een uitstekend en groots aanbod vakantiewoningen op de Veluwe.

 

Als full-service Makelaar zijn wij gespecialiseerd in het aan- en verkopen van chalets, stacaravans en andere recreatiewoningen met eigen grond, huurgrond of erfpracht. Bekijk gerust ons actuele aanbod. Dat kan via deze link.

 

 

Kopen van een vakantiewoning: hoe werkt het? 

Wij vinden “het kopen van een vakantiewoning” even belangrijk als het kopen van een woning. En dat vindt u als koper ongetwijfeld ook. Het gaat tenslotte wel om serieuze bedragen. Alles moet goed geregeld zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat de aankoop van een vakantiewoning tot in de puntjes verzorgd is.

 

Laat u dus gerust informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

 

Vakantiewoning kopen in deze plaatsen, dorpen en streken?

Veluwe Chalets Makelaars heeft – hoe kan het ook anders – een groots aanbod van chalets en andere vakantiewoningen op en rond de Veluwe. Bij ons vindt u een groots aanbod met woningen in de hele streek. Dus, bent u van plan om een vakantiehuis te kopen op de Veluwe? Bekijk dan ons aanbod eens. Het strekt zich uit over de hele Veluwe. Van Garderen tot Beekbergen en van Ermelo tot aan Hoenderloo, Lochem, Kootwijk, Lunteren, Nunspeet etc.De parken waar er vakantiewoningen te koop zijn

Door het grote aantal toeristen zijn er op de Veluwe tal van vakantieparken en campings te vinden. Veluwe Chalets werkt samen met verschillende parken en komt dagelijks in contact met kopers en verkopers. Dichter op de markt kan Veluwe Chalets Makelaars niet staan.

 

Neem gerust een kijkje tussen het aanbod op vakantieparken in de regio. Bijvoorbeeld bij vakantiepark Ackersate in Voorthuizen, camping de Bosgraaf in Lieren, Europarcs Beekbergen of De Rimboe & Woeste Hoogte in Hoenderloo.

 

 

Type vakantiehuizen die wij te koop aanbieden

Zoals uit onze bedrijfsnaam al af te leiden is, zijn het vooral chalets die wij hebben opgenomen in ons portfolio. Maar uiteraard bieden wij ook andere type vakantiehuizen aan. Op onze website uploaden wij regelmatig nieuwe stacaravans, bungalows, tinyhouses of zelfs complete woningen met eigen grond. Houdt onze social media en website goed in de gaten voor het laatste aanbod.


Daarom Veluwe Chalets:

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingenMogen wij u verwelkomen?

Als makelaar zijn wij dé expert voor chalets en andere recreatiewoningen op en rond de Veluwe te noemen. Houdt onze website en socials goed in de gaten om geen object te missen.

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op