Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Kopen

Bent u in overweging om een vakantiehuis te kopen in de vorm van een stenen bungalow, een houten chalet of een stacaravan en bent u de zoektocht begonnen? Wij heten u van harte welkom op de website van Veluwe Chalets.

 

Het kopen van een vakantiehuis is net zo belangrijk als het kopen van een woning!

Veluwe Chalets makelaars is een makelaar op de Veluwe welke is gespecialiseerd in de verkoop van recreatiewoningen over de hele Veluwe. Onze makelaars vinden het kopen van een vakantiewoning net zo belangrijk als het kopen van een woning. Laat u informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. 

 

Waarom een vakantiehuis kopen op de Veluwe?

De Veluwe is een prachtig gebiedt vol diversiteit aan prachtige natuurgebieden en goed ingerichte recreatieparken. Tevens heeft de Veluwe een hoge vorm van attractiepark dichtheid waardoor het een streek is die enorm in trek is voor toeristen. De Veluwe ligt in de provincie Gelderland en telt diverse vakantieparken voor verschillende doelgroepen. Bent u op zoek naar rust en vakantieparken die aan de rand van de bossen zijn gesitueerd, of parken welke zijn voorzien van zwembaden, horeca en animatie? Laat u informeren door onze deskundige makelaars.

 

Hoe worden vakantiewoningen gefinancierd?

Bent u benieuwd hoe een vakantiewoning wordt gefinancierd? Veel klanten betalen de vakantiewoning uit een vrijgekomen erfenis, gebruiken de overwaarde van de woning voor het aankopen van een vakantiewoning, of financieren het gedeeltelijk middels een financieringsplan welke is gemaakt voor Veluwe Chalets. Laat u informeren door onze makelaar.

 

Kopen als investering

Bent u op zoek naar een vakantiewoning die u kunt gebruiken en ook kunt verhuren als u er niet bent? Dit brengt vele fiscale voordelen met zich mee. Zo krijgt u 21% btw terug na het aankopen van een nieuwe vakantiewoning en heeft u geen BTW afdracht over de huurinkomsten. Tevens ontvangt u de verhuurinkomsten per kwartaal terug op uw rekening waarmee u investering nog eens een interessant rendement met zich mee brengt. Meer informatie? Vraag onze makelaars voor meer informatie.


Bekijk hier het actuele aanbod op de Veluwe!

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op