Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Second Home

Jaarbeurs Utrecht

 

Bent u zich aan het oriënteren om een vakantiehuis te kopen in Nederland op de Veluwe? Bezoek ons dan tijdens de Second Home beurs in Utrecht van 4 tot 6 oktober.

 

Veluwe Chalets presenteert zich samen met Vakantiepark Ackersate om de Vakantievilla’s op Ackervoorde te presenteren. Tijdens de beurs vertellen wij u alles over een gegarandeerd rendement of de aankoopmogelijkheden met een gegarandeerd rendement. Opvolgend aan de beurs organiseren wij open dagen op het park zelf.

 

Vakantiepark Ackersate is een vakantiepark op de Veluwe in het toeristische Voorthuizen. Het park heeft diverse verblijfsmogelijkheden en tal van faciliteiten. Recent is de verkoop gestart van vakantievilla’s op gedeelte ‘Villapark Ackervoorde”. Dit zijn verschillende vakantievilla’s tegen verschillende budgetten.

 

Heeft vakantiepark Ackersate uw interesse gewekt?

 

Bezoek ons op de second home beurs en ontvang een GRATIS ticket. U leest het goed. Download via de onderstaande knop uw gratis ticket en wij ontmoeten u graag tijdens de Second Home beurs van 4 tot 6 oktober van 11:00 tot 17:00 uur.


Stand: 524

 

Download gratis ticket


Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op