Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Bouwkundige keuring

Welkom bij Veluwe Chalets - Uw partner voor betrouwbare technische keuringen voor stacaravans, chalets en bungalows!

 

Bouwkundig keuren voor recreatiewoningen is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw huis veilig is, zowel voor uw eigen gemoedsrust als voor een succesvolle aankoop of verkoop. Bij Veluwe Chalets begrijpen we dat het kopen of verkopen van een recreatiewoning een grote stap is, en daarom bieden wij u de expertise van Woonkeur - dé expert in technische keuringen.

 

Waarom een technische keuring?

 

Een technische keuring geeft u inzicht in de algehele staat van uw stacaravan, chalet of bungalow. Het is een uitgebreide inspectie waarbij verschillende cruciale aspecten van de recreatiewoning worden beoordeeld. Onze bouwtechnische keuring omvat een grondige evaluatie van de fundering, buitengevel, sanitair, vocht, vloerconstructies, muren, elektrische installaties, gas en nog veel meer. Zo kunt u met een gerust hart uw recreatiewoning kopen of verkopen, wetende dat alles in goede staat verkeert.

 

Woonkeur - Uw expert in technische keuringen

 

Veluwe Chalets werkt samen met Woonkeur, een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Onze deskundige inspecteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben de kennis om zelfs de kleinste gebreken op te sporen. Met Woonkeur kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een grondige inspectie van uw recreatiewoning.

 

Eenvoudig en snel een keuring aanvragen

 

Het aanvragen van een technische keuring voor uw stacaravan, chalet of bungalow is bij Veluwe Chalets snel en moeiteloos. Ga gewoon naar onze website en vul het aanvraagformulier in. Wij zorgen ervoor dat uw keuring zo spoedig mogelijk wordt ingepland, zodat u niet lang hoeft te wachten om meer te weten te komen over de staat van uw recreatiewoning.

 

Transparante kosten

 

Bij Veluwe Chalets hanteren we duidelijke en transparante tarieven. Voor recreatiewoningen onder de 500m³ bieden wij onze uitgebreide bouwtechnische keuring aan voor slechts € 425, - inclusief btw. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. Investeer in de toekomst van uw recreatiewoning en voorkom onnodige kosten door verborgen gebreken.

 

Voorkom een miskoop en ga goed voorbereid het aankoop- of verkooptraject in!

 

Een recreatiewoning is een waardevolle investering en verdient de beste zorg. Voorkom teleurstellingen en onaangename verrassingen door een technische keuring uit te laten voeren voordat u de stap zet om te kopen of verkopen. Met onze bouwtechnische keuring bent u verzekerd van een solide basis en kunt u met vol vertrouwen genieten van uw nieuwe recreatiewoning of de verkoop met een gerust hart afronden.

 

Veluwe Chalets staat voor u klaar!

 

Laat Veluwe Chalets uw partner zijn bij het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van uw recreatiewoning. Wij geloven in de kracht van een grondige bouwtechnische keuring en zijn er om u te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website om uw technische keuring aan te vragen. Investeer in gemoedsrust en een zorgeloze recreatiewoning - kies voor Veluwe Chalets en Woonkeur!

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op