Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Investeren

Een chalet of vakantiewoning kopen als een belegging!

 

Het is in Nederland erg populair om een chalet of een vakantiewoning te kopen als belegging. De bank levert geeft geen rente over uw spaargeld en u moet bijna betalen om uw spaargeld bij de bank te parkeren. Daardoor is het investeren in recreatief vastgoed erg interessant en zeker een overweging waard.

Gebruikersmogelijkheden van een vakantiewoning

 

-          Combinatie van verhuur en eigen gebruik 

-          Rendement garantie 

-          Volledig eigen gebruik 

-          Volledig verhuur 

 

Het aanbod van Veluwe Chalets Makelaars

Veluwe Chalets werkt met diverse parken samen waarin wij adviseren in de mogelijkheden van het investeren in een vakantiewoning. Hieronder vind u geselecteerde partners welke unieke vakantiewoningen aanbieden in combinatie met rendement en of eigen gebruik.
 

 

Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen

Vakantiepark Ackersate heeft een gedeelte in het park met de naam “Villapark Ackervoorde”. De naam doet zich eer aan door de prachtige vakantiewoningen welke worden verkocht als belegging met een gegarandeerd rendement of een flexibel rendement. De kopers kiezen hiervoor om zelf gebruik te willen maken van hun investering of door alleen maar te investeren door te renderen. Op “Villapark Ackervoorde” koopt u een vakantiewoning vanaf € 135.000,-- op koop of pachtgrond. Vakantiepark Ackersate is een park met overdekt binnenzwembad en buitenzwembad, luxe sport en spel faciliteiten, een breed en divers aanbod aan verblijfsmogelijkheden en een unieke locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bekijk het aanbod                           download een brochure

 

Comfort Camping De Bosgraaf in Lieren

Nabij Apeldoorn in de plaats Lieren ligt Camping De Bosgraaf. Een ruim opgezette camping met vele sport en spelfaciliteiten, een buitenzwembad met glijbaan, een supermarkt en een receptie. Deze veelzijdige camping heeft luxe chalets op huurgrond, welke zijn aan te kopen voor eigen gebruik in combinatie met verhuur of volledig eigen gebruik. Typerend is dat de chalets in een bosrijk gedeelte van het park staan en dat de chalets op een speelse wijze zijn geplaatst. In tegenstelling tot andere parken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bekijk het aanbod                           download een brochure

 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op