Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Investeren

Een chalet of vakantiewoning kopen als een belegging!

 

Het is in Nederland erg populair om een chalet of een vakantiewoning te kopen als belegging. De bank levert geeft geen rente over uw spaargeld en u moet bijna betalen om uw spaargeld bij de bank te parkeren. Daardoor is het investeren in recreatief vastgoed erg interessant en zeker een overweging waard.

Gebruikersmogelijkheden van een vakantiewoning

 

-          Combinatie van verhuur en eigen gebruik 

-          Rendement garantie 

-          Volledig eigen gebruik 

-          Volledig verhuur 

 

Het aanbod van Veluwe Chalets Makelaars

Veluwe Chalets werkt met diverse parken samen waarin wij adviseren in de mogelijkheden van het investeren in een vakantiewoning. Hieronder vind u geselecteerde partners welke unieke vakantiewoningen aanbieden in combinatie met rendement en of eigen gebruik.
 Landleven De Wyckel in Oldebroek

Landleven De Wyckel is een kleinschalig vakantiepark die een uniek aanbod heeft in recreatiewoningen vanaf € 125.000,- op eigen grond waarbij de verhuur geregeld wordt door Bellvilla en het park zelf. De recreatiewoningen worden verkocht voor eigen gebruik of als combi tussen verhuur en eigen gebruik. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

 

Bekijk het aanbod                           download een brochure

 
Vakantiepark Landgoed De IJsvogel in Voorthuizen

De IJsvogel is een ruim opgezet vakantiepark in Voorthuizen met vele faciliteiten waaronder een zwembad, horeca, supermarkt en een animatieteam. De IJsvogel biedt onderhoudsvrije chalets op eigen grond met een vanaf prijs van € 42.000,- incl. eigen grond. De chalets worden verkocht voor eigen gebruik, een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik of volledig verhuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bekijk het aanbod                           download een brochure


 

 

Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen

Vakantiepark Ackersate heeft een gedeelte in het park met de naam “Villapark Ackervoorde”. De naam doet zich eer aan door de prachtige vakantiewoningen welke worden verkocht als belegging met een gegarandeerd rendement of een flexibel rendement. De kopers kiezen hiervoor om zelf gebruik te willen maken van hun investering of door alleen maar te investeren door te renderen. Op “Villapark Ackervoorde” koopt u een vakantiewoning vanaf € 85.000,-- op koop of pachtgrond. Vakantiepark Ackersate is een park met overdekt binnenzwembad en buitenzwembad, luxe sport en spel faciliteiten, een breed en divers aanbod aan verblijfsmogelijkheden en een unieke locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bekijk het aanbod                           download een brochure

 

Comfort Camping De Bosgraaf in Lieren

Nabij Apeldoorn in de plaats Lieren ligt Camping De Bosgraaf. Een ruim opgezette camping met vele sport en spelfaciliteiten, een buitenzwembad met glijbaan, een supermarkt en een receptie. Deze veelzijdige camping heeft luxe chalets op huurgrond, welke zijn aan te kopen voor eigen gebruik in combinatie met verhuur of volledig eigen gebruik. Typerend is dat de chalets in een bosrijk gedeelte van het park staan en dat de chalets op een speelse wijze zijn geplaatst. In tegenstelling tot andere parken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bekijk het aanbod                           download een brochure

 

Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen

Recreatiepark De Boshoek is een 5 sterren recreatiepark en heeft een enorme diversiteit in vertier, plezier en verblijfsmogelijkheden. Recreatiepark De Boshoek heeft een aanbod van chalets die aan te kopen zijn voor verhuur in combinatie met eigen gebruik, of volledige verhuur. De chalets staan op huurgrond waardoor u tegen een lagere investering wel kan genieten van een hoog rendement. Zo koopt u al een chalet vanaf € 85.000,-. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bekijk het aanbod                           download een brochure

 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op