Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Recreatiewoning te koop Harderwijk

Zoekt u een recreatiewoning die te koop staat in Harderwijk? En bent u benieuwd naar de volgende stap. Neem dan vrijblijvend contact op met Veluwe Chalets Makelaars. Wij kunnen u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning. Denk aan zaken zoals parkkosten, verzekeringen, verhuur en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

Neem gerust een kijkje tussen ons aanbod aan te koop staande recreatiewoningen in Harderwijk. Ons aanbod is groot en wisselt dagelijks. Dit komt omdat wij samenwerken met verschillende vakantieparken op en rond de Veluwe.

 

Waarom een recreatiewoning kopen in Harderwijk?

Harderwijk biedt de ideale locatie voor het kopen van een recreatiewoning. De plaats heeft een hele mooie centrale liggen in Nederland en ligt dichtbij schitterende natuur zoals het Veluwemeer, het Wolderwijd en het Nationale Park De Hooge Veluwe. Daarnaast liggen er schitterende plaatsen in de directe omgeving zoals Elburg, Ermelo, Nunspeet en Garderen.


Het kopen van een eigen recreatiewoning in Harderwijk biedt daarnaast de volgende voordelen:

  1. U kunt zelf genieten van uw eigen vakantiewoning. Elk moment dat u en uw familie vrij bent kunt u ernaartoe. Dit levert een vakantie op zonder stress en voorbereiding.
  2. Op de momenten dat u er geen gebruik van maakt kunt u de recreatiewoning verhuren. Dit levert een mooi rendement op en wij kunnen u zelfs helpen bij het verhuren van het object.

 

Recreatiewoning te koop gevonden in Harderwijk?

Op het moment dat u de juiste recreatiewoning tegenkomt die te koop staat in Harderwijk zijn wij de ideale partij voor de volgende stap. Wij zijn een lokale expert als het gaat om het aan- en verkopen van recreatiewoningen in Harderwijk en omgeving.

De eerste stap voor ons is u alle informatie te geven die u nodig heeft, bijvoorbeeld over de financiering, de verhuur, het park en het gebruik van de woning. Daarna kunnen we u helpen bij het doen van een bezichtiging. Vervolgens kunnen wij samen met u een bod uitbrengen en zorgen we ervoor dat al het papierwerk in orde komt.

Wilt u een recreatiewoning kopen in Harderwijk? Hier vindt u meer informatie over hoe het kopen van een vakantiewoning precies werkt.

 

Daarom Veluwe Chalets:

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen

 

Veluwe Chalets Makelaars regelt het goed voor u

Wij zorgen ervoor dat de aankoop van een recreatiewoning in Harderwijk tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij hebben de lokale expertise als het gaat om het kopen of verkopen van chalets of stacaravans met eigen grond of huurgrond op en rond de Veluwe.


Laat u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning, zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

 

Mogen wij u verwelkomen?

Als makelaar zijn wij dé expert voor recreatiewoningen op en rond de Veluwe (en dus ook Harderwijk) te noemen. Houd onze website en socials goed in de gaten om geen object te missen.


 

 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op