Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:
3 items | Pagina 1 (van totaal 1)
Kieftveen 30 509 VOORTHUIZEN
Verkocht

Kieftveen 30 509

VOORTHUIZEN

Perceeloppervlakte:
300
Object type:
bungalow
Huur of koop:
Te koop
€ 85.000,-
Harremaatweg 26 JC VOORTHUIZEN

Harremaatweg 26 JC

VOORTHUIZEN

Perceeloppervlakte:
300
Object type:
bungalow
Huur of koop:
Te koop
€ 149.000,-
Harremaatweg 26 VV4 VOORTHUIZEN

Harremaatweg 26 VV4

VOORTHUIZEN

Perceeloppervlakte:
300
Object type:
bungalow
Huur of koop:
Te koop
€ 184.000,- k.k.

Chalets te koop in Voorthuizen

Op zoek naar een geschikt chalet dat te koop is in Voorthuizen? Dan zit u hier goed. Houdt deze pagina in de gaten en u zal nooit een nieuw aangeboden vakantiehuisje missen.

 

 

Dagelijks nieuw aanbod chalets te koop in Voorthuizen

Wij beschikken over het meest actuele aanbod van chalets, stacaravans en andere vakantiehuisjes in Voorthuizen. Reden daarvan is dat wij nauwe samenwerkingen hebben met diverse parken in Voorthuizen. Daardoor worden wij heel snel op de hoogte gebracht van nieuw aanbod van recreatiewoningen. Dagelijks hebben wij contact met kopers en verkopers. Dichter op de markt kan een makelaar niet staan.

 

Samenwerkingen met parken in Voorthuizen

In Voorthuizen hebben wij nauwe samenwerkingen met bungalowparken Recreatiepark De Boshoek - Voorthuizen & Vakantiepark Ackersate

 

  
Voorbeelden van vakantiewoningen zoals wij die te koop hebben in Voorthuizen. Maar het meest actuele aanbod vindt u natuurlijk bovenaan deze pagina.

 

 

Waarom een chalet of stacaracan kopen in Voorthuizen?

De redenen kunnen uiteenlopen. Waarom wilt u zelf overgaan tot de koop van een chalet in Voorthuizen?

 

1. Is dat om zelf vakantie te kunnen vieren in de prachtige omgeving van de Veluwe? Dat kan natuurlijk! Het is een veel gehoorde en logische reden. Een investering en tegelijk een geschenk aan uzelf en uw gezin. Misschien geniet u binnenkort in alle rust van uw (vakantie)woning / chalet. 

 

2. Een andere goede reden is om rendement te behalen. U koopt een chalet in Voorthuizen en gaat deze vervolgens verhuren. Ook een zeer interessante optie, aangezien het sparen bij een bank tegenwoordig praktisch niets meer oplevert. 

 

3. Of allebei! Zelf genieten in een vakantiehuisje in Voorthuizen en ook verhuren. Investeren, genieten én verdienen. 

 

 

Vakantiewoningen met eigen grond 

Wij hebben diverse soorten recreatiewoningen te koop in Voorthuizen. Denk aan vakantiewoningen zoals chalets, bungalows, stacaravans en tinyhouses. Het aanbod wisselt sterk. Waar u ook naar op zoek bent… Een vakantiehuis kopen in Voorthuizen begint bij Veluwe Chalets Makelaars. Houdt deze pagina dus gerust in de gaten of volg ons op social media om geen enkele nieuwe aanbieding te missen. 

Wij krijgen veelal de vraag of de chalets en stacaravans die te koop staan in Voorthuizen over "eigen grond" beschikken. Dit is afhankelijk van het park en de plek. Deze vraag kunnen wij het best beantwoorden als u contact met ons opneemt. 

 
 

Dé makelaar voor recreatiewoningen op de Veluwe

Veluwe Chalets Makelaars is vaste partner en fullservice recreatiemakelaar voor zowel de aan- als verkoop van vakantiehuisjes (zoals chalets) in Voorthuizen. Wij bieden graag het gehele pakket aan dienstverlening van A tot Z!

Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze handige services om het chalet dat u gekocht heeft, verhuurd te krijgen. U koopt een chalet in Voorthuizen, wij zorgen voor de verhuur. Én voor de complete afhandeling daarvan. Meer informatie over verhuurbemiddeling nodig? Kijk hier.

 

 

 

Mogen wij u verwelkomen?

Als makelaar zijn wij dé expert voor vakantiehuizen op en rond de Veluwe (en dus ook Voorthuizen) te noemen. Houdt onze website goed in de gaten om geen object te missen!

Vakantiehuisje in Voorthuizen kopen, of verkopen?

Bent u eigenaar van een vakantiewoning in Voorthuizen en wilt u deze verkopen? Als recreatiemakelaar kunnen wij hierbij goed ondersteunen. Met onze expertise en uitgebreide netwerk is het niet de vraag of u uw huisje verkoopt, maar hoe snel. Vul dit aan met persoonlijk contact op ieder gewenst moment en een goed advies, dan bent u zeker van een prettige samenwerking.

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op