Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Recreatiewoningen en vakantiehuizen te koop Gelderland

Bekijk ons aanbod aan recreatiewoningen (vakantiehuisjes) te koop in Gelderland. U vindt op onze website een groot aanbod aan recreatiewoningen en vakantiehuizen, zoals chalets, stacaravans en bungalows, met name op en rond de Veluwe (Gld). Niet voor niets zijn wij dé recreatiemakelaar van de Veluwe. Als u een recreatiewoning koopt in Gelderland, dan gaat u dat zeker veel plezier opleveren. Óf een goed rendement. 

Als full-service Makelaar zijn wij gespecialiseerd in het aan- en verkopen van chalets, stacaravans en andere vakantiewoningenwoningen met eigen grond, huurgrond of erfpracht in de provincie Gelderland. Bekijk ons actuele aanbod hierboven. 

 

 vakantiehuisje kopen in Gelderland zoals deze?   vakantiewoning te koop Gelderland   voorbeeld vakantiehuis te koop in Gelderland
Voorbeelden van vakantiewoningen zoals wij die te koop hebben in Gelderland.

 

Type recreatie en vakantiewoningen te koop

Een recreatiewoning, of vakantiehuis, is een woning die van alle gemakken voorzien is om bijvoorbeeld vakanties door te brengen of om als tweede huis te gebruiken. Veluwe Chalets Makelaars heeft diverse soorten recreatiewoningen te koop in Gelderland, waaronder chalets, bungalows en stacaravans.

In ons aanbod zijn veel chalets, bungalows en stacaravans te vinden. Zo nu en dan komen er echter ook tinyhouses vrij. Of soms zelfs complete woningen met eigen grond

Recreatiewoningen op parken in Gelderland

De meeste recreatiewoningen die te koop komen in Gelderland, hebben een standplaats op een camping of vakantiepark. Wij werken samen met verschillende parken en campings en worden daardoor snel op de hoogte gebracht van nieuw aanbod. Dagelijks hebben wij contact met kopers en verkopers. Dichter op de markt kan Veluwe Chalets Makelaars niet staan.

Een overzicht van Gelderland en de meest bekende plaatsen. Bron: toerisme.nl 

 

Mooi vakantiehuisje gezien?

Heeft u een mooie recreatiewoning zien staan tussen ons aanbod? Dan bent u mogelijk toe aan een volgende stap. Ook al betreft het een "recreatiewoning", wij vinden dat even belangrijk als het kopen van een reguliere woning. Het gaat namelijk wel om serieuze bedragen. Alles moet goed geregeld worden en goed geregeld zijn.

 

Aankoop tot in de puntjes verzorgd

Wij zorgen ervoor dat de aankoop van een vakantiewoning tot in de puntjes verzorgd is. Nogmaals: wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van chalets, stacaravans en andere recreatiewoningen in de provincie Gelderland en voornamelijk op de Veluwe. Wij hebben reeds honderden huizen met succes verkocht en aangekocht. Ook u kunnen wij naar volle tevredenheid helpen.

Laat u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning. Denk aan zaken zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

Daarom Veluwe Chalets Makelaars:

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen


Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op