Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Vakantiewoningen in Ermelo
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Vakantiehuis Ermelo te koop

Heeft u een vakantiehuis in Ermelo te koop zien staan? Dan bent u klaar voor de volgende stap. Wij nemen u graag mee in het proces van het kopen van een vakantiehuis op en rond de Veluwe. 

 

Het kopen van een vakantiehuis wordt steeds populairder en daar zijn genoeg redenen voor. Zo neemt het aantal mensen dat op vakantie gaat in eigen land toe en zien mensen het hebben van een vakantiehuis tegenwoordig als een investering. Daarnaast is het goed toeven wanneer u er zelf gebruik van wilt maken.

Voordelen Ermelo en omgeving 

Ermelo en de directe omgeving is een ideale locatie voor het kopen van een vakantiehuis. Het centraal in Nederland gelegen Ermelo is van alle gemakken voorzien en op korte afstand van nationale schatten als de Veluwe en het Veluwemeer. Maar ook de schoonheid van het op fietsafstand gelegen Leuvenumse Bos mag niet worden onderschat. 

 

Daarnaast liggen er talrijke mooie plaatsen en dorpen in de omgeving die het bezoeken meer dan waard zijn. Hierbij kunt u onder andere denken aan Elspeet, Staverden, Uddel en Putten.

 

Ook voor kinderen is er in de omgeving genoeg te doen. Naast alle natuur en water waar allerlei activiteiten kunnen worden georganiseerd zijn er ook pretparken in de buurt. Zo liggen zowel Walibi Holland (25 min) als het Dolfinarium in Harderwijk (15 min) om de hoek. Maar ook bij het Kabouterpad en de schaapskooi Ermelo bent u binnen mum van tijd.

 

Waarom een vakantiehuis kopen (in Ermelo)

Het hebben van een eigen vakantiehuis, stacaravan of chalet is de ideale ontsnapping aan het drukke leven van de stad. Doordat de woning van uzelf is kunt u er zo vaak naar toe als u wilt. Daarnaast is het een ideale investering en biedt het een mooi rendement op de momenten dat u het niet gebruikt. Veluwe Chalets Makelaars helpt u ook bij het verhuren van het object.

 

Meer informatie over verhuurbemiddeling vindt u hier

 

Het proces nadat u een vakantiehuis te koop hebt gezien Ermelo

Nadat u een vakantiehuis te koop heeft zien staan in Ermelo of elders in de provincie Gelderland nemen wij u volledig mee in het koopproces. Wij informeren u over belangrijke zaken die u moet weten voordat u een vakantiehuis of chalet gaat kopen. Daarbij kunt u onder andere denken aan informatie over de hypotheek, parkkosten, verzekeringen, financieringen.

 

Nadat u alle informatie heeft vergaard helpen we bij het doen van een bezichtiging, het doen van een scherp bod, het papierwerk en alles wat daar tussenin zit. Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van chalets, stacaravans en andere recreatiewoningen in op de Veluwe (en dus ook de omgeving Ermelo).

 

Wij hebben reeds honderden huizen met succes verkocht en aangekocht. Ook u kunnen wij naar volle tevredenheid helpen. Zo zal u met veel plezier terugkijken op het aankoopproces.

 

Daarom Veluwe Chalets Makelaars:

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen

De huizen die wij momenteel te koop hebben staan in Ermelo zijn hier te vinden.

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op