Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Rimboe en de Woeste Hoogte (Hoenderloo)

Recreatiepark De Rimboe & De Woeste hoogte is een 28 hectare groot park met ruim 500 vaste jaarplaatsen en een aantal toerplaatsen. Dit prachtige recreatiepark is in een enorme ontwikkeling. Er worden steeds nieuwe recreatiewoningen in de vorm van chalets en bungalows gebouwd en de faciliteiten hebben een prachtige facelift ondergaan. Om meer te vertellen over de faciliteiten. 

De volgende faciliteiten zijn onderdeel van De Rimboe en de Woeste Hoogte

  • Een vernieuwd buitenzwembad (geopend van mei tot oktober)
  • Een nieuw horeca gebouw met snackbar en een uitstekend restaurant. De Smaak van Hoenderloo is niet alleen geschikt voor de parkgasten maar uiteraard ook voor de lokale bevolking
  • Diverse speelgelegenheden over het hele park
  • Een nieuwe receptie welke 7 dagen in de week geopend is
  • Een verhuurbemiddeling faciliteit

De Rimboe & De Woeste hoogte is uniek door zijn geweldige ligging aan de rand van het bos en gelegen naast een prachtig Veluws Heidegebied.

Veluwe Chalets is een premium partner van recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte en kan u verder informeren over het aankopen van uw tweede woning op de Veluwe.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om één van de woningen te bezichtigen.

Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte heeft kavels beschikbaar van minimaal 200m² en zijn beschikbaar voor koop of huren.

Krimweg 160
7351 TM Hoenderloo

De Rimboe & De Woeste Hoogte organiseert vanaf 21 oktober ieder weekend een OPEN HUIS van 10:00 tot 16:00 uur. Wilt u toch liever een afspraak met onze adviseur? Neem contact met ons op via 0341-276905 of laat uw gegevens achter.

Adres: krimweg 160 Hoenderloo


TV programma Life is Beautiful

Iedere zondag is Ronald Boswinkel te zien op het RTL4 TV programma Life is Beautiful. Hier is hij te zien voor recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte. Ronald verteld meer over het park en er wordt een goed beeld en impressie gegeven van het mooie recreatiepark. Tevens legt Ronald Boswinkel meer uit over de fiscale voordelen bij het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe.

Ronald Boswinkel verteld meer over De Rimboe en de Woeste Hoogte


De Rimboe en de Woeste Hoogte is begonnen met de bouw van nieuwe vakantiewoningen. Deze zijn aan te kopen voor eigen gebruik en indien gewenst biedt de Rimboe en de Woeste Hoogte de mogelijkheid deze te verhuren door middel van een sterk verhuurprogramma. De Rimboe en de Woeste Hoogte neemt hierbij alle werkzaamheden die bij verhuur horen uit handen. Een complete ontzorging dus.

De open dagen van de Rimboe en de Woeste Hoogte

Ieder weekend heeft de Rimboe en de Woeste Hoogte open dagen. Tijdens deze dagen kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen op het park en zijn faciliteiten. Wilt u toch liever een afspraak met Ronald Boswinkel? Neem contact met ons op via 0341-276905 of mail ons naar info@veluwechalets.nl 

Klik hier voor alle vakantiewoningen in Hoenderloo

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op