Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Vakantiepark Ackersate

Harremaatweg 26 Voorthuizen.

 

“Vakantiepark Ackersate” is een 5-sterren recreatiepark en is gelegen in Voorthuizen, midden op de Veluwe. De directie bestaat uit Eric van Ommen en Martijn van Ommen (zijn opvolger).

“Vakantiepark Ackersate” is een park met diverse verblijfsmogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om luxe te kamperen of te verblijven in een luxe Vakantievilla voor 6 personen met luxe buitenhaard en eigentijds meubilair, maar met hoe dan ook altijd met heel veel mogelijkheden voor plezier en vertier. Dit alles maakt “Vakantiepark Ackersate” juist zo laagdrempelig voor een breed publiek en een grote doelgroep. 

Een nieuw onderdeel van “Vakantiepark Ackersate” is het unieke project “Ackervoorde”. Een gedeelte van het park is aangewezen  voor een vijftal typen recreatiewoningen, geschikt voor 4 of 6 personen. Het gaat een aantal reeds bestaande Vakantievilla’s  (4- of 6-persoons) van maximaal 2 jaar oud, nieuw te bouwen Bosvilla’s (6-persoons) en nieuwe Ecovillas (4-persoons). De Ecolovillas kenmerken zich door energie neutrale voorzieningen waarmee de recreatiewoning duurzaam is en natuurlijk helemaal van deze tijd. Deze recreatiewoningen zijn alle bedoeld als belegging en hebben zeer gunstige rendementsvoorwaarden. Het bezit van een prachtige recreatiewoning in combinatie met een gegarandeerd goed rendement èn de combinatie van eigen gebruik en verhuur maakt dit nou juist die unieke situatie die voor een breed publiek interessant is! Binnen ”Ackervoorde” zijn er ook nog mogelijkheden voor mensen die uitsluitend zelf van hun fraaie bezit willen genieten. 

Bent u benieuwd naar het aanbod koopchalets? Bekijk hieronder de mogelijkheden en maak een afspraak met ons!

Jachtchalet 

 

Brochure aanvragen

 

Bent u benieuwd naar alle informatie met betrekking tot prijzen, inkomsten en uitgaven en nog veel meer? Vraag de brochure aan.


Vraag hier je brochure aan

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op