Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Veluwepark Heideheuvel

Wie wil dat nou niet? Een eigen chalet midden op de Veluwe, bedoeld als uitvalsbasis om even uit de hectiek en helemaal tot rust te komen. Stop met dromen en bezoek dit prachtige chaletpark “Heideheuvel” in Hoenderloo midden op de Veluwe! De naam Veluwepark “Heideheuvel” komt voort uit de geweldige omgeving met geplooide landschappen, heidevelden en prachtige bossen.

 

Verkoop van fase 2 is gestart

Bent u op zoek naar een chalet op de Veluwe waar u ieder moment naar toe kunt gaan om te genieten van alles wat de Veluwe u te bieden heeft? Dan is dit project wellicht iets voor u! In 2022 is de verkoop gestart van drie verschillende typen chalets die voor elk budget bereikbaar zijn. De chalets worden verkocht op royale kavels van minimaal 200 m², elk met een uniek uitzicht op het heidegebied van Hoenderloo. Uniek aan dit nieuwe project is dat u vrije keuze in de kavels heeft en zelfs nog vrije keuzes in de indeling van uw nieuwe chalet. Heeft u liever twee of drie slaapkamers? Geen probleem, u bepaalt zowel de ligging van uw kavel als de indeling van uw chalet.

 

De omgeving van Veluwepark “Heideheuvel”

Een plek centraler op de Veluwe gelegen dan Hoenderloo bestaat er niet. Hoenderloo is goed bereikbaar via zowel de A1 als de A50. In deze omgeving treft u onder meer het Kröller-Müllermuseum en Park de Hoge Veluwe met het Jachthuis Sint Hubertus waar u wordt ondergedompeld in de historie van dit gebied. Hoenderloo is een gezellig toeristisch dorp vol sfeervolle Veluwse restaurantjes, activiteiten zoals zomermarkten, actieve sportevenementen en nog veel meer mogelijkheden om alles te weten te komen over de mooie Veluwe.

Het adres van Veluwepark “Heideheuvel” is: Miggelenbergweg 50 in Hoenderloo.

 

Een chalet kopen op Veluwepark “Heideheuvel”

Veluwepark “Heideheuvel” telt circa 45 kavels. Op deze kavels zijn drie typen chalets mogelijk. De verschillende typen variëren in luxe en prijs van elkaar. Bent u benieuwd naar de diverse chalets? Bekijk dan het actuele aanbod op Veluwepark “Heideheuvel” door op onderstaande button te klikken.

Bij aankoop van een chalet koopt u de grond in een erfpachtconstructie. Dit betekent dat u de zekerheid heeft dat uw chalet voor tientallen jaren juridisch in goede handen is. U kunt dus zorgeloos genieten van uw chalet op Veluwepark “Heideheuvel”. U koopt het chalet uitsluitend voor eigen, recreatief gebruik, maar uiteraard zijn vrienden en familie welkom om gebruik te maken van uw chalet. Permanent wonen is niet toegestaan op Veluwepark “Heideheuvel”.

 

Een chalet financieren

Wanneer u een chalet gaat kopen op Veluwepark “Heideheuvel” dan heeft u verschillende mogelijkheden om dit te financieren. Door de lage, bijna negatieve spaarrente is het gunstig om uw chalet aan te kopen met eigen middelen. Wilt u toch liever financiële middelen achter de hand houden, dan bieden wij mogelijkheid om uw chalet middels een hypotheek of persoonlijke lening aan te kopen. Meer informatie hierover vindt u door hier te klikken.

 

Prijzen chalets op Veluwepark “Heideheuvel”

Uiteraard variëren de prijzen aan de hand van uw persoonlijke behoeftes, wensen en voorkeuren. Wij houden het echter wel eenvoudig. U koopt al een chalet vanaf € 119.000,- incl. btw, volledig aangesloten en met tuinaanleg. De prijzen lopen op tot circa € 125.000,-.

 

Enthousiast geworden?

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen op Veluwepark “Heideheuvel”. Wilt u eerst vrijblijvend extra informatie inwinnen dan bent u van harte welkom in ons kantoor aan de Koningsweg 8 te Garderen.


Bellen kan natuurlijk ook via 0341-276905.

Klik op onderstaande foto's voor het actuele aanbod!

 Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op