Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Permanent wonen

Door de overspannen woningmarkt is er veel vraag naar recreatiewoningen waarbij permanente bewoning is toegestaan. Het is bij wet verboden om permanent te verblijven in een recreatiewoning en u op dat adres in te schrijven bij de gemeente. Wel zijn er enkele gemeentes die permanente bewoning legaliseren wanneer er een uitzonderlijke situatie zich voordoet. Let hierbij wel op dat niet alleen de gemeente hier iets over te zeggen heeft, maar ook het recreatiepark waarbij u mogelijk een interessante recreatiewoning ziet.

 

Laat u hier goed over informeren voordat u stappen zet om over te gaan tot koop.

  

Zijn recreatiewoningen geschikt om te wonen?

 

Tegenwoordig worden er zeer degelijke recreatiewoningen gebouwd met hoogwaardige materialen en veel luxe en comfort. Zo is er bijna in elke recreatiewoning een vaste gasaansluiting, centrale verwarming en airco te vinden. Dit maakt het geschikt om te wonen in een recreatiewoning. De bouwvoorschriften voor een normaal woonhuis zijn wel zwaarder.


Wilt u nou op de hoogte blijven van objecten met woonstatus? Volg ons op Veluwse Makelaars via Facebook en Instagram door te klikken op de logo's! 

     
 

Meer informatie? Neem contact op met ons kantoor via info@veluwechalets.nl of telefonisch op 0341-276905.

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op