Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Recreatiewoning te koop Kootwijk

Op zoek naar een chalet die te koop staat in Kootwijk? Wij hebben op dit moment geen concreet aanbod in Kootwijk, maar wel in de nabijheid en directe omgeving.

 

Veluwe Chalets Makelaars is namelijk specialist op het gebied van het aan- en verkopen van recreatiewoningen op en rond de Veluwe. Wij bieden onder andere chalets aan die te koop staan in Voorthuizen, Putten, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet.

 

Houdt onze social media kanalen dus goed in de gaten en neem regelmatig een kijkje op onze aanbod pagina waarop wij alle soorten chalets te koop hebben staan.

 

Recreatiewoning te koop gezocht in Kootwijk

Laat gerust even een berichtje achter op de site, dan kunnen wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen als er een recreatiewoning te koop komt te staan in Kootwijk. Als u specifieke wensen heeft betreft het soort chalet of de locatie kunt u altijd een vrijblijvende intake aanvragen zodat wij u alvast op weg kunnen helpen.

 

Het aanbod op de site wisselt dagelijks. Omdat wij connecties hebben met verschillende vakantieparken in de regio worden wij snel op de hoogte gebracht van nieuwe kansen. Niet voor niets zijn wij dé specialist in vakantiewoningen op en rond de Veluwe. Zodra er een chalet in Kootwijk te koop komt staan hoort u dat van ons.

 

Daarom Veluwe Chalets: 

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen

 

Veluwe Chalets Makelaars regelt het goed voor u

Wij zorgen ervoor dat de aankoop van een Chalet in Kootwijk (mocht u er een hebben gevonden) tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij hebben de lokale expertise als het gaat om het kopen of verkopen van chalets of stacaravans met eigen grond of huurgrond op en rond de Veluwe.


Laat u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning, zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

 

 

Mogen wij u verwelkomen?

Als makelaar zijn wij dé expert voor chalets en ander recreatiewoningen op en rond de Veluwe (en dus ook Kootwijk en omgeving) te noemen. Houdt onze website en socials goed in de gaten om geen object te missen.

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op