Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Stacaravan te koop Veluwemeer

Een stacaravan kopen aan het Veluwemeer. Wat een feest! Misschien heeft u binnenkort wel een nieuwe favoriete vakantiebestemming. Als u een stacaravan koopt aan het Veluwemeer heeft u de plaatsen Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Biddinghuizen allemaal om de hoek. 

Het Veluwemeer is de ideale uitvalsbasis voor recreatie op het water of in de bossen van de Veluwe. Het grenst namelijk aan de Veluwe. Dit maakt het een bijzondere plek waar veel verschillende activiteiten mogelijk zijn. 

Veluwe Chalets Makelaars is (de naam zegt het al) expert op het gebied van de aan- en verkoop van vakantiewoningen op de Veluwe en aan het Veluwemeer. Ons portfolio bevat veel stacaravans in de omgeving van Nunspeet, Harderwijk, Elburg en Biddinghuizen. Al onze chalets die te koop staan zijn gelegen op een park of camping. 


    

  

Voorbeelden van stacaravans in de omgeving van het Veluwemeer


Als eerste nieuw aanbod stacaravans rondom het Veluwemeer zien?

Wij helpen u graag met de aankoop van een Stacaravan rondom het Veluwemeer. Laat gerust een bericht achter via het formulier. Dan houden wij u op de hoogte van ons actuele aanbod en krijgt u het direct van ons te horen als er een interessant object in de verkoop komt.

 

Ons aanbod is groot en wisselt dagelijks. Niet voor niets zijn wij dé specialist in vakantiewoningen op en rond de Veluwe. 

Neem contact op

 

 

Voordelen van een stacaravan kopen aan het Veluwemeer

Om u nog maar eens te herinneren aan de pracht van de Veluwe en in het bijzonder het Veluwemeer, hier een opsomming met de grootste voordelen van dit gebied

  • Recreatie is overal te vinden: op het water of in het bos. Alles is in de buurt. Wij hoeven u vast niet uit te leggen welke mogelijkheden dit biedt. Voor iedereen is passende recreatie is mogelijk.
  • Recreatieparken nabij bijvoorbeeld Walibi of het Dolfinarium
  • Centraal gelegen in Nederland. 
  • Water geeft altijd genoeg toerisme! Dat maakt het een aantrekkelijke investering

 

 

Stacaravan kopen: investeren en genieten of verhuren? 

De stacaravans die te koop staan aan het Veluwemeer zijn schitterend. Zowel voor de verhuur als voor eigen recreatie. Bij Veluwe Chalets Makelaars orienteren veel mensen zich eerst voordat zij gaan investeren in een Stacaravan of ander type vakantiewoning. Het zorgt namelijk voor prima rendement. Maar, als u een stacaravan in uw bezit heeft aan het Veluwemeer, biedt dat natuurlijk ook uitgelezen kansen om zélf te gaan recreeëren. Waar u ook voor kiest: aan Veluwe Chalets Makelaars heeft u een partner die al jarenlang actief is in de markt.

Bekijk gerust het aanbod van stacaravans rondom het Veluwemeer en andere plaatsen op en rond de Veluwe.

 

 

Waarom kiezen voor Veluwe Chalets Makelaars?

Veluwe Chalets Makelaars is een full-service Makelaar gespecialiseerd in het aan- en verkopen van chalets en andere recreatiewoningen met eigen grond, huurgrond of erfpracht op en rond de Veluwe. Bekijk gerust ons actuele aanbod

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen 

 

 

Aanbod aan stacaravans te koop op parken

Omdat wij samenwerken met verschillende parken en campings, worden wij snel op de hoogte gebracht van nieuw aanbod aan stacaravans en andere vakantiewoningen. Dagelijks hebben wij contact met kopers en verkopers. Praktisch alle stacaravans die u zult vinden op onze website hebben een standplaats op een camping of park. Ook rondom het Veluwemeer. 

 

 

Iets moois gezien, en nu?

Heeft u een mooie stacaravan zien staan tussen ons aanbod op het Veluwemeer? Dan bent u mogelijk toe aan een volgende stap. Ook al betreft het een "recreatiewoning", wij vinden dat even belangrijk als het kopen van een reguliere woning. Het namelijk wel om serieuze bedragen. Alles moet goed geregeld worden en zijn. 

 

 

Stacaravan kopen en direct alles goed regelen

Het kopen (en verkopen) van een stacaravan is bij ons tot in de puntjes verzorgd. Waarom? Omdat wij een fullservice makelaar zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van stacaravans en andere recreatiewoningen op de Veluwe.

Wij hebben reeds honderden huizen met succes verkocht en aangekocht. Ook u kunnen wij naar volle tevredenheid helpen. Laat u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning. Denk aan zaken zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

⭐⭐⭐⭐⭐

 

 

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op