Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Waarom de Veluwe

De Veluwe heeft vele steden en dorpen zoals Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Harderwijk, Garderen en nog veel meer die ieder van hen een eigen karakter hebben en hun eigen charme. Neem als voorbeeld Apeldoorn. Een dorp wat aanvoelt als een stad met koninklijke achtergrond, een geweldig winkelgebied en een groot attractiepark dichtheid zoals de apenheul en koningin Julianatoren. Buiten dit in een decor van prachtige natuur. Alleen de weg ernaar toe is al een uitstapje opzicht.

De natuur

Wilt u echt even uw longen vullen met schone frisse boslucht dan is de Veluwe een ultiem vakantieadres. De uitgestrekte natuurgebieden en de goed onderhouden wandel en fietspaden bieden volop mogelijkheid om optimaal te genieten van de natuur. Met niet al te veel geluk spot u bijna gegarandeerd wilde zwijnen of edelherten in de mooie bossen of de heidegebieden.

De actievelingen

Niet alleen voor de rustzoeker is de Veluwe een ultieme uitvalsbasis, maar ook voor het actieve gezin. Gaat u in de weekenden de bossen in dan ziet u gezinnen actief met de mountainbike actief de heuvels van de Veluwe trotseren om vervolgens voldaan te genieten van een prachtige accommodatie vlakbij de bossen.


De zondagsrust: 

In vele steden binnen de Veluwe is ook op zondag al behoorlijk wat activiteit. Zo zijn steeds meer verhuurorganisaties open, gaan winkels op zondag open en zijn er vele leuke bezienswaardigheden geopend voor het publiek.

Kortom. De Veluwe is een verbinding met natuur en mensen waarin gezelligheid, schoonheid en samenhorigheid bovenal voorop staan.


*De foto hierboven is genomen in Harderwijk op het nieuw gerealiseerde strandeiland en waterfront gebied.
Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op