Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Erve Raewyck
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:
3 items | Pagina 1 (van totaal 1)
Speulderbosweg 57 C38 GARDEREN

Speulderbosweg 57 C38

GARDEREN

Perceeloppervlakte:
300
Object type:
bungalow
Huur of koop:
Te koop
€ 75.000,- v.o.n.
Hooiweg 29 a54 GARDEREN

Hooiweg 29 a54

GARDEREN

Perceeloppervlakte:
300
Object type:
bungalow
Huur of koop:
Te koop
€ 59.500,- v.o.n.
Putterweg 64 A-44 GARDEREN

Putterweg 64 A-44

GARDEREN

Perceeloppervlakte:
300
Object type:
bungalow
Huur of koop:
Te koop
€ 65.000,- v.o.n.

Chalet te koop Garderen

 

Bent u een chalet te koop tegengekomen in Garderen of omgeving? Waarschijnlijk kunnen wij van Veluwe Chalets Makelaars u helpen met de volgende stap. Wij hebben veel ervaring op het gebied van het kopen of verkopen van vakantiewoningen op en rond de Veluwe. Ook in Garderen verkopen wij chalets, stacaravans en bungalows op verschillende vakantieparken.

 

 

Kopen van een Chalet in Garderen, hoe werkt het?

Wij vinden “het kopen van een vakantiewoning” even belangrijk als het kopen van een woning. En dat vindt u als koper ongetwijfeld ook. Het gaat tenslotte wel om serieuze bedragen. Alles moet goed geregeld zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat de aankoop van een vakantiewoning tot in de puntjes verzorgd is.

 

Laat u dus gerust informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

 

Wat zijn de voordelen van het kopen van een chalet in Garderen

Het grootste voordeel van een chalet in Garderen is de locatie. Garderen heeft een hele centrale ligging in Nederland en ligt vlak bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarnaast ligt het Veluwemeer ook om de hoek en kunt u ook in de omgeving terecht voor pretparken, fietstochten, wandelingen en nog veel meer.

 

Het hebben van een eigen chalet maakt het mogelijk om de vakanties door te brengen op een eigen vaste plek. U kunt er regelmatig op bezoek en wanneer u te druk bent om er zelf gebruik van te maken heeft u de chalet zo verhuurd. Veluwe Chalets Makelaars helpt u bij het verhuren van de recreatiewoning zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Chalet te koop gezien in Garderen, de volgende stap

Heeft u een mooie chalet zien staan tussen ons aanbod in Garderen of omgeving? Dan bent u mogelijk toe aan een volgende stap. Ook al betreft het een "vakantiehuis", wij vinden dat even belangrijk als het kopen van een reguliere woning. Omdat het om aanzienlijke bedragen gaat vinden wij dat dit goed geregeld dient te worden.

 

Wij hebben reeds honderden huizen met succes verkocht en aangekocht. Ook u kunnen wij naar volle tevredenheid helpen. Laat u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning. Denk aan zaken zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

 

Daarom Veluwe Chalets: 

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen

 

 

Veluwe Chalets Makelaars regelt het goed voor u

Wij zorgen ervoor dat de aankoop van een Chalet in Garderen tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij hebben de lokale expertise als het gaat om het kopen of verkopen van chalets of stacaravans met eigen grond of huurgrond op en rond de Veluwe.


Laat u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning, zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

 

 

Mogen wij u verwelkomen?

Als makelaar zijn wij dé expert voor chalets en andere recreatiewoningen op en rond de Veluwe (en dus ook Garderen) te noemen. Houdt onze website en socials goed in de gaten om geen object te missen.

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op