Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Chalet te koop Gelderland

Een chalet kopen in Gelderland. Wat een goed idee! Gelderland is een streek met een mooie natuur, veel recreatiemogelijkheden en het is ook nog eens centraal gelegen. De ideale vakantiebestemming. Voor u, of voor degene aan wie u uw chalet verhuurt. Bekijk ons aanbod aan chalets in Gelderland.

 

De provincie Gelderland heeft onze focus, want Veluwe Chalets Makelaars is expert op het gebied van de aan- en verkoop van vakantiewoningen op de Veluwe. En de Veluwe: dat is Gelderland! Bijna al onze chalets die te koop staan, zijn gelegen op een park of camping. 


      
Voorbeelden van chalets zoals wij die te koop hebben in Gelderland.
 

Wat is úw doel van een Chalet kopen in Gelderland? 

De chalets die te koop staan in Gelderland kunnen meerdere doelen dienen en zijn om meerdere redenen een hele goede keuze om te kopen. Ten eerste kunt u ervoor kiezen om zelf heerlijk te gaan ontspannen in uw nieuwe vakantiehuis midden op de Veluwe. Echter zijn er ook veel mensen die kiezen ook voor de aanschaf van een vakantiehuisje omwille het interessante rendement. Zij kopen een chalet voor de verhuur.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te combineren: rendement behalen én aan recreatie doen. Zo geniet u van welverdiende rust in de schitterende provincie Gelderland én profiteert u van het rendement dat maandelijks op uw rekening binnenkomt.


 

Makelaar met focus op chalets in Gelderland

Wij zijn een full-service Makelaar gespecialiseerd in het aan- en verkopen van chalets en andere recreatiewoningen met eigen grond, huurgrond of erfpracht in de provincie Gelderland. Bekijk gerust ons actuele aanbod. Zoals u kunt zien aan onze naam "Veluwe Chalets Makelaars" focussen wij ons in het bijzonder op chalets die te koop staan in Gelderland. 

U kunt ons actuele aanbod aan chalets en andere vakantiewoningen bekijken op deze pagina

 

Aanbod aan chalets op parken

Omdat wij samenwerken met verschillende parken en campings, worden wij snel op de hoogte gebracht van nieuw aanbod aan chalets. Dagelijks hebben wij contact met kopers en verkopers. Wij werken onder andere samen met deze parken en campings:

  • Camping De Vuurkuil, Hulsthorst
  • Camping De Bosgraaf, Lieren
  • De Rimboe en de Woeste Hoogte, Hoenderloo
  • Vakantiepark Ackersate, Voorthuizen
  • Veluwepark Heideheuvel, Hoenderloo


Mooi chalet gezien?

Heeft u een mooi chalet zien staan tussen ons aanbod? Dan bent u mogelijk toe aan een volgende stap. Het aankopen van een "recreatiewoning", is wat ons betreft net zo belangrijk als het kopen van een reguliere woning. Het gaat namelijk wel om serieuze bedragen. Alles moet goed geregeld worden.  

 

Koop een chalet en regel alles goed

Wij zorgen ervoor dat de koop van een chalet tot in de puntjes verzorgd is. Nogmaals: wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van chalets, stacaravans en andere recreatiewoningen in de provincie Gelderland, en dan voornamelijk op de Veluwe.

Wij hebben talloze huizen met succes verkocht en aangekocht. Ook u kunnen wij naar volle tevredenheid helpen. Laat u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning. Denk aan zaken zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

Stacaravan kopen met staanplaats

Ben je op zoek naar een prachtige stacaravan op een mooie staanplaats in Gelderland? Dan ben je bij Veluwechalets aan het juiste adres! Wij bieden verschillende stacaravans te koop aan op de mooiste plekjes van de Veluwe.

 

Een stacaravan is een ideale vakantiewoning voor mensen die graag de rust en natuur opzoeken. Onze stacaravans zijn van alle gemakken voorzien en bieden een comfortabel verblijf. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over een gezellige woonkamer, een volledig ingerichte keuken en comfortabele slaapkamers.

 

Bij Veluwechalets hebben we stacaravans te koop op verschillende mooie staanplaatsen in Gelderland. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stacaravan op een rustig gelegen plekje midden in het bos, of juist voor een stacaravan met uitzicht op het water. Wat je wensen ook zijn, bij Veluwechalets vinden we altijd een stacaravan die bij jou past.

 

Een stacaravan kopen op de Veluwe biedt vele voordelen. Zo kun je op elk gewenst moment genieten van de mooie natuur en de rustige omgeving, zonder telkens op zoek te moeten gaan naar een vakantiehuisje. Bovendien kun je jouw stacaravan ook verhuren wanneer je er zelf geen gebruik van maakt, waardoor je er ook nog eens geld mee kunt verdienen.

Daarom Veluwe Chalets Makelaars:

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op