Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Chalets te koop Putten

Chalets te koop Putten

Wilt u een chalet kopen in Putten? Wij hebben tal van chalets en andere vakantiewoningen te koop staan in Putten en op andere plaatsen in de omgeving, maar alles op de Veluwe. Niet voor niets zijn wij dé recreatiemakelaar van de Veluwe. 


Bekijk het aanbod van vakantiewoningen op deze pagina. En vergeet niet regelmatig terug te keren, want ons aanbod aan chalets wisselt dagelijks/wekelijks. 

 

Chalet kopen in Putten met welk doel? 

Een chalet kopen in Putten is om meerdere redenen een hele goede keuze. Ten eerste kunt u ervoor kiezen om zelf heerlijk te gaan ontspannen in uw nieuwe vakantiehuis. Maar, veel mensen kiezen ook voor de aanschaf van een vakantiehuisje omwille het interessante rendement. Zij kopen een chalet, of ander type vakantiehuis, voor de verhuur. U kunt beide ook combineren natuurlijk. Zo geniet u van welverdiende rust in de schitterende omgeving van Putten én geniet u van het rendement dat maandelijks op uw rekeneing binnenkomt.

 

Welkom bij dé recreatiemakelaar van de Veluwe (en Putten)

Waar u ook voor kiest, u heeft een betrouwbare partner aan Veluwe Chalets Makelaars. Wij zijn fullservice recreatiemakelaar voor zowel de aan- als verkoop van vakantiehuizen. Maar wij gaan verder dan dat..! 

Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van enkele handige services om het chalet dat u gekocht heeft, verhuurd te krijgen. U koopt een chalet in Putten, wij zorgen voor de verhuur. Én voor de complete afhandeling daarvan. 

Meer informatie over verhuurbemiddeling vindt u hier

 

Mooi chalet in Putten gezien die u wilt kopen?

Heeft u een mooi chalet te koop gezien in Putten? Dan bent u mogelijk toe aan een volgende stap. Wat ons betreft is de aankoop van een "recreatiewoning" even belangrijk als het kopen van een reguliere woning. Het namelijk wel om serieuze bedragen. Alles moet goed geregeld worden en zijn. Laat dat maar aan ons over. 

 

Van kopen tot genieten: alles tot in de puntjes 

Een chalet kopen (in Putten) vindt u misschien spannend. Dat snappen wij. Leest u zich daarom goed in en maak gebruik van alle informatie die op onze website te vinden is. 

Echter, als fullservice makelaar zullen wij niets over het hoofd zien om de aankoop van uw chalet makkelijk en overzichtelijk te maken. Wij kunnen u ondersteunen met:

  • Een hypotheek gesprek over de financiële mogelijkheden
  • De bezichtiging
  • Een scherpe en realistische bieding
  • Het afhandelen van het papierwerk en de kleine lettertjes
  • En alles daartussen in... 

Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van chalets, stacaravans en andere recreatiewoningen in op de Veluwe (en dus de omgeving Putten). Wij hebben reeds honderden huizen met succes verkocht en aangekocht. Ook u kunnen wij naar volle tevredenheid helpen. Zo zal u met veel plezier terugkijken op het aankoopproces. En nog belangrijker: met veel plezier genieten van uw nieuwe koop chalet. 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op