Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Recreatiewoning te koop Otterlo

Zoekt u een recreatiewoning die te koop staat in Otterlo? Wij helpen u graag verder met de volgende stap. Veluwe Chalets Makelaars heeft al honderden vakantiehuizen verkocht, waaronder veel in Otterlo. Wij zijn de specialist als het gaat om het kopen, verkopen en verhuren van recreatiewoningen op en rond de Veluwe.

 

Neem gerust een kijkje tussen ons aanbod aan te koop staande recreatiewoningen in Otterlo. Ons aanbod is groot en wisselt dagelijks. Dit komt omdat wij samenwerken met verschillende vakantieparken op en rond de Veluwe.

 

Recreatiewoning te koop in Otterlo 

In de buurt van Otterlo zijn verschillende vakantieparken gestationeerd waar recreatiewoningen gekocht kunnen worden. Het gaat hier onder andere om recreatiewoningen opgeleverd zonder gas op Landgoed Oud Beekdal. Bent u geïnteresseerd in een van de recreatiewoningen die u bent tegengekomen in ons aanbod? Dan is het tijd om door te pakken!

 

Wij kunnen u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning. Denk aan zaken zoals parkkosten, verzekeringen, verhuur en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg.

 

Hoe nu verder?

Op het moment dat u de juiste recreatiewoning tegenkomt die te koop staat in Otterlo wordt het pas écht leuk. Onze expertise begint bij het geven van alle informatie die u nodig heeft, bijvoorbeeld over de financiering en het gebruik van de woning. Daarna kunnen we u helpen bij het doen van een bezichtiging. Vervolgens kunnen wij samen met u een bod uitbrengen en zorgen we ervoor dat al het papierwerk in orde komt.

 

Heeft u al een recreatiewoning te koop gevonden in Otterlo? Hier vindt u meer informatie over hoe het kopen van een vakantiewoning precies werkt.

 

 

Dé makelaar voor recreatiewoningen op de Veluwe

Veluwe Chalets Makelaars is vaste partner en fullservice recreatiemakelaar voor zowel de aan- als verkoop van vakantiehuisjes (zoals chalets of stacaravans) in Otterlo. Wij bieden u graag het gehele pakket aan: dienstverlening van A tot Z!

Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze handige services om het chalet dat u gekocht heeft, verhuurd te krijgen. U koopt dus een chalet in Otterlo en wij zorgen voor de verhuur én voor de complete afhandeling daarvan. Meer informatie over verhuurbemiddeling nodig? Kijk hier.

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op