Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:
1 items | Pagina 1 (van totaal 1)
Krimweg 166 16 HOENDERLOO
Onder bod

Krimweg 166 16

HOENDERLOO

Perceeloppervlakte:
250
Object type:
stacaravan
Huur of koop:
Te koop
€ 49.500,- v.o.n.

Stacaravan kopen Hoenderloo

Stacaravan kopen in Hoenderloo? Dan zit u op onze website wel goed! Veluwe Chalets Makelaars heeft het meest actuele aanbod aan stacaravans, recreatiewoningen of Chalets op en rond de Veluwe.

Ook als u uw stacaravan in Hoenderloo te koop wilt zetten heeft u de juiste partij gevonden. Als onafhankelijk recreatiemakelaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop (en aankoop) van chalets en andere recreatiewoningen in de gehele regio op en rond de Veluwe.

Wij hebben elke dag contact met kopers en verkopers van vakantiewoningen. Daarnaast hebben wij goede relaties opgebouwd met bungalowparken en vakantieparken in Hoenderloo en de directe omgeving. 

 

Vakantieparken in en rond Hoenderloo

Wij onderhouden nauwe contacten met bungalowparken en vakantieparken in de omgeving van Hoenderloo. Zo werken wij onder andere samen met de volgende parken:

  • Camping De Vuurkuil, Hulsthorst
  • Camping De Bosgraaf, Lieren
  • De Rimboe en de Woeste Hoogte, Hoenderloo
  • Vakantiepark Ackersate, Voorthuizen
  • Veluwepark Heideheuvel, Hoenderloo


Als u uw specifieke wensen bij ons achterlaat brengen wij u op de hoogte als er iets voor u op de markt komt. Of houdt u onze website met aanbod goed in te gaten.

 

Waarom een stacaravan in Hoenderloo kopen?

Hoenderloo staat bekend als de toegangspoort tot de Veluwe. Dichter bij de natuur verblijven is nagenoeg niet mogelijk in Nederland. Het dorp is de perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die vanuit de vakantiewoning direct in de natuur willen zijn. In en rond het dorp liggen een aantal vakantieparken en campings waar u een stacaravan kunt kopen. Een stacaravan is ideaal voor kampeerliefhebbers die net even iets meer willen. Het hebben van een eigen stacaravan maakt het op vakantie gaan zoveel comfortabeler.

Stelt u zich eens voor… Zo vaak als u maar wilt naar uw eigen vakantiewoning kunnen gaan. Wat een luxe. Daarnaast is een stacaravan een ideale investering omdat u het kunt verhuren op de momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt.

 

  
Voorbeelden van vakantiewoningen zoals wij die te koop hebben in Hoenderloo. Het meest actuele aanbod vindt u uiteraard bovenaan deze pagina.

 

 

Iets moois gezien, en nu??

Heeft u een mooie stacaravan zien staan tussen ons aanbod in Hoenderloo? Dan bent u mogelijk toe aan een volgende stap. Ook al betreft het een "recreatiewoning", wij vinden dat even belangrijk als het kopen van een reguliere woning. Het gaat namelijk wel om serieuze bedragen. Alles moet goed geregeld worden. 

 

Veluwe Chalets Makelaars regelt het goed voor u

Wij zorgen ervoor dat de aankoop van een stacaravan in Hoenderloo tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij hebben de lokale expertise als het gaat om het kopen of verkopen van chalets of stacaravans met eigen grond of huurgrond op en rond de Veluwe.

Laat u vrijblijvend informeren naar de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een vakantiewoning, zoals parkkosten, verzekeringen en financieringen. Plan hiervoor gerust een vrijblijvende intake in. We helpen u graag op weg. 

 

Mogen wij u verwelkomen?

Als makelaar zijn wij dé expert voor stacaravans op en rond de Veluwe (en dus ook Hoenderloo) te noemen. Houdt onze website en socials goed in de gaten om geen object te missen.

Stacaravan in Hoenderloo kopen, of verkopen?

Bent u eigenaar van een stacaravan in Hoenderloo en wilt u deze verkopen? Als recreatiemakelaar kunnen wij hierbij goed ondersteunen. Met onze expertise en uitgebreide netwerk is het niet de vraag of u uw huisje verkoopt, maar hoe snel. Vul dit aan met persoonlijk contact op ieder gewenst moment en een goed advies, dan bent u zeker van een prettige samenwerking.


Daarom Veluwe Chalets:

✓ Een breed aanbod van verschillende parken
✓ Altijd uitstekende objecten te vinden, passend bij uw wensen en eisen
✓ Persoonlijke begeleiding in het hele verkoop of aankoop traject
✓ Professionele presentatie met de nieuwste technieken
✓ Makelaar op de Veluwe met hoge beoordelingen

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op