Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
 • Of verkoop uw vakantiewoning
 • Vind vandaag uw vakantiewoning!
 • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Waardebepaling stacaravan of chalet

U bent in het bezit van een vakantiehuis, zoals een chalet of stacaravan en wilt graag een waardebepaling (taxatie) laten uitvoeren? Goed nieuws! In de afgelopen jaren is de waarde van vastgoed flink gestegen. Mogelijk heeft u dus veel extra waarde. Of zou er toch sprake zijn van waardevermindering op uw chalet? Wij zoeken het voor u uit!

 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u de waarde van uw vakantiewoning of chalet wilt weten. Heeft u een waardebepaling nodig voor de verzekering of bent u van plan om uw vakantiewoning of chalet te verkopen? Of, wat is nou eigenlijk de grond waard van uw vakantiewoning of chalet?

 

Als u een chalet of stacaravan waardebepaling wilt laten uitvoeren, neem dan gerust contact op met Veluwe Chalets Makelaars. Uiteraard maken wij waardebepalingen voor alle type vakantiehuizen. Dus ook uw tinyhouse of bungalow etc.

Hoe wordt de waarde van een stacaravan of chalet bepaald?

Deze vraag krijgen wij geregeld. Welke factoren zijn er van invloed op het bepalen van de waarde van een stacaravan, of chalet? Een heel belangrijk aspect om de marktwaarde te bepalen is de status van de grond waarop het vakantiehuis staat. Is dit op koop-, huur- of erfpachtbasis? Daarnaast is het onderhoud van uw stacaravan belangrijk om te weten. Hoe is de algemene staat? Is er veel achterstallig onderhoud, dan zal dit de waarde naar beneden halen. Vanzelfsprekend spelen actuele marktcondities ook een grote rol. Let op: wij voeren alleen waardebepalingen uit. En dus geen officiële, door het NWWI erkende, taxaties.

 

Deze factoren van zijn invloed:

 • De onderhoudsstatus
 • De wanden en daken
 • De isolatiewaarde
 • Gebruiksintensiteit
 • Locatie, oppervlakte, inhoud en tuin
 • Het park en de omgeving
 • De grondconditie (koop, huur of erfpacht)
 • De marktcondities

Chalet taxatie door Veluwe Chalets Makelaars

Veluwe Chalets Makelaars heeft een ruime expertise op het gebied van het bepalen van waarde als het gaat om de grond of de vakantiewoning of het chalet zelf. Met jarenlange ervaring in deze dynamische markt schatten wij uw vakantiewoning op de juiste waarde.

 

Waardevermindering chalet

In de afgelopen jaren is gebleken dat vastgoed objecten, zoals chalets, eigenlijk alleen maar meer waard zijn geworden. Een waardevermindering van uw chalet - uiteraard afhankelijk van de tijd waarin het is gekocht, de staat van het object en de hypotheek - is daarom niet aannemelijk. Toch kan het u een gerust gevoel geven als u de daadwerkelijk waarde van het chalet te weten komt. Neem hiervoor contact op met Veluwe Chalets Makelaars.

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op