Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Zonneoordlaan 47 341a | 6718 TL EDE

€ 49.500,-

vrij op naam

Onder bod
Zonneoordlaan 47 341a EDE

Omschrijving:

Ontsnap aan de drukte in een groene omgeving midden in de Gelderse bossen van Ede!

Welkom bij Veluwe Chalets Makelaars, waar we u met trots dit prachtige chalet presenteren, gelegen in het prachtige Ede op de betoverende Veluwe.

Dit vrijwel nieuwe chalet, gebouwd in 2022, belichaamt de perfecte harmonie tussen comfort, gemak en natuurlijke schoonheid. Met ruimte voor 4 personen, biedt het de ideale toevluchtsoord voor een ontspannen uitje, of het nu voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide is.

Stap binnen in deze oase van rust en ontdek een wereld van luxe en functionaliteit. Het chalet verwelkomt u met een warme sfeer, versterkt door de centrale verwarming die zorgt voor comfortabel wonen, ongeacht het seizoen. Met 2 slaapkamers - inclusief een ouderkamer met een royaal tweepersoonsbed en een logeerkamer met twee eenpersoonsbedden - is er voldoende ruimte voor iedereen om te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust.

De goed uitgeruste keuken, compleet met een vaatwasser, koelkast en (gas)fornuis met afzuigkap, nodigt uit tot culinaire avonturen, terwijl de aantrekkelijke tuin op het zuiden de perfecte achtergrond vormt voor al fresco diners en ontspannen momenten in de zon.

Het chalet wordt compleet geleverd met een eigen parkeerplaats en een charmant tuinhuis in dezelfde stijl, waardoor het een thuis weg van huis wordt waar u keer op keer naar terug wilt keren.

Gelegen op een Bospark in Ede, biedt deze locatie een overvloed aan faciliteiten en mogelijkheden voor ontspanning en vermaak te midden van de weelderige natuurlijke omgeving.

Voor € 49.500 v.o.n. kunt u eigenaar worden van dit paradijs op aarde, op huurgrond, met de mogelijkheid van verhuur, eigen gebruik of een combinatie daarvan. Let op, bij aankoop voor eigen gebruik dient u nog BTW over de aankoopprijs te betalen - onze makelaars staan klaar om u hierover te adviseren.

Dompel uzelf onder in de serene levensstijl van de Veluwe, omringd door groen en rust, en geniet van elk moment in dit prachtige chalet.

Neem voor meer informatie contact op met ons via onze website of bel ons. Ontdek de magie van wonen op de Veluwe - uw droomchalet wacht op u!

Unieke kenmerken:
- Bosrijke omgeving
- Genieten van de rust
- Natuurliefhebbers midden in het bos
- Verhuurbaar door Bospark Ede

Over “Topparken Bospark Ede”:
Welkom bij Topparken Bospark Ede, een idyllisch toevluchtsoord aan de rand van uitgestrekte bossen, waar natuur en comfort hand in hand gaan. Dit prachtige park is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar rust en ontspanning te midden van een weelderige groene omgeving.

Het park verwelkomt u met een scala aan voorzieningen die zijn ontworpen om uw verblijf onvergetelijk te maken. In de zomermaanden kunt u genieten van het animatieteam, dat zorgt voor vermaak en plezier voor jong en oud. Neem een verfrissende duik in ons buitenzwembad, of ontspan en geniet van de zonnestralen op de ligstoelen langs de kant.

Verwen uzelf met heerlijke maaltijden en snacks in ons restaurant, dat ook een handige broodjesservice biedt voor een gemakkelijke start van de dag. Voor de kleine avonturiers is er een multifunctioneel speelveld waar ze hun energie kwijt kunnen, terwijl de speeltuin garant staat voor urenlang speelplezier en ontdekkingen.

Of u nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord in de natuur of een levendige vakantie vol activiteiten, Topparken Bospark Ede heeft voor elk wat wils. Laat uzelf onderdompelen in de serene omgeving en laat de stress van alledag achter u terwijl u geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Ontdek de rust en schoonheid van Topparken Bospark Ede - uw ideale vakantiebestemming wacht op u.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof
Afmeting: Ca. 46m²
Bouwjaar: 2022
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Tuinhuis in de zelfde stijl
Warmtebron: CV Combi
Vloerbedekking: Vinyl
Perceel oppervlakte: Ca. 200m2
Woonoppervlakte: Ca. 46m2
Soort grond: Huurgrond
Adres: Zonneoordlaan 47-341
Plaats / Park: Ede
Huur per jaar: € 4.308,60 (peiljaar 2024)
Afvalstoffenheffing: € 252,44
CAI en Internet: € 480,-
Prijs: € 49.500,- v.o.n.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Ja, volgens inventarislijst (compleet)
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja via Bospark Ede. Commissie verhuur is 30%
BTW van toepassing: Ja. Bij aankoop zonder verhuur dient de BTW betaald te worden. Bij verhuur wordt artikel 37d. toegepast.
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet toegestaan!

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
46 m2

Liggingen:
Aan bosrand
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Tv kabel
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gedeeltelijk verhuurd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Dubbel glas

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand kunststof

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Metaal

Specificatie:
Btw belast

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Lidmaatschapsrecht

Kadaster perceel:
200m2

Koopprijs:
€ 49.500,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op