Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Eendenparkweg 53 9 | 3852 LG ERMELO

€ 89.500,-

vrij op naam

Verkocht
Eendenparkweg 53 9 ERMELO

Omschrijving:

Ontdek uw droomchalet in Ermelo, gelegen in het hart van de Veluwe: een schitterend, nieuw gebouwd chalet dat een oase van comfort en stijl belooft, aangeboden voor € 89.500,- v.o.n. Dit moderne onderhoudsarme chalet, gesitueerd aan de Eendenparkweg 53 in Ermelo, biedt een unieke kans om te genieten van het beste van beide werelden: de rust en schoonheid van de natuur gecombineerd met hedendaags recreatiecomfort.

Het chalet, met een oppervlakte van ca. 34m², is uitgerust met twee slaapkamers die ruimte bieden aan vier personen, ideaal voor zowel gezinnen als stellen die op zoek zijn naar een pittoresk toevluchtsoord. De woningtype van dit chalet is ontworpen met het oog op functionaliteit en gemak, wat resulteert in een aantrekkelijk en praktisch leefruimte.

Een nieuw aangelegde kavel met eigen parkeerplaats, een zonnig terras aan de zuidzijde en een ruim terras aan de achterzijde bieden volop gelegenheid om van de buitenlucht te genieten. Een bijkomend plateau biedt de mogelijkheid om een tuinhuisje te plaatsen, naar eigen keuze en smaak, waardoor u de buitenruimte volledig naar uw hand kunt zetten. Hetzelfde type chalet zal in juli 2024 beschikbaar komen op kavel 26 van hetzelfde park. Het is mogelijk om een bezichtiging in te plannen om beide locaties te bekijken.

De binnenkant van het chalet ademt een sfeer van moderne elegantie, met een volledig uitgeruste keuken inclusief CV combiketel, koelkast, oven, gasfornuis met afzuigkap en een stijlvolle zwarte kleurstelling. De vloerbedekking van vinyl in visgraadpatroon voegt een extra dimensie toe aan het interieur, terwijl het grote raam aan de voorzijde en de openslaande deuren naar het terras zorgen voor veel licht en een naadloze verbinding met de buitenruimte. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel, en combineert functionaliteit met design.

Gelegen op huurgrond en gebouwd in 2024, is dit chalet perfect voor diegenen die dicht bij de natuur willen zijn, zonder in te leveren op comfort en stijl. Let wel, permanente bewoning en inschrijving op dit adres zijn niet toegestaan, en het chalet is uitsluitend bestemd voor eigen gebruik – verhuur is niet toegestaan.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een prachtig chalet op een van de meest gewilde locaties in Ermelo. Voor meer informatie, bezoek onze website of neem direct contact op. Uw droomchalet op de Veluwe wacht op u!

Let op: De getoonde foto's betreffen de foto's van een modelwoning. Het chalet moet nog gebouwd worden en zal op kavel 26 geplaatst worden.

Unieke kenmerken:

- Enorm groot kavel en binnen enkele stappen in het bos
- Mooi aangelegd terras met ruime eigen parkeerplaats
- Ultieme plek om tot rust te komen

Over “Recreatiepark Terra-Nova”:
Ontdek de verborgen parel van Ermelo, Recreatiepark Terra-Nova, idyllisch gelegen aan de Eendenparkweg 53, een uitnodigend toevluchtsoord voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Dit kleinschalige park, verscholen aan de rand van weelderige bossen, belooft een unieke ervaring waar natuur en rust elkaar ontmoeten. Met slechts enkele stappen bevindt u zich in de adembenemende bossen van Ermelo, een ongerept natuurparadijs dat wacht om verkend te worden door wandelaars en fietsers.

Terra-Nova is meer dan zomaar een recreatiepark; het is een gemeenschap van circa 30 vaste jaarplaatsen die een uitzonderlijk gemoedelijke sfeer uitstraalt. Het is een plek waar u kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag en kunt genieten van de rust en sereniteit die ons park te bieden heeft. De ruime percelen garanderen privacy en rust, waardoor u in alle comfort kunt genieten van uw eigen stukje paradijs.

Voor diegenen die de voorkeur geven aan de eenvoud en de schoonheid van de natuur, biedt Terra-Nova geen overbodige faciliteiten maar richt zich op het essentiële: de schoonheid van de omgeving en de rust die het uitstraalt. Het is de perfecte bestemming voor diegenen die de dagelijkse stress willen achterlaten en zich willen onderdompelen in de rustgevende natuur.

De nabijheid van het gezellige dorp Ermelo en de historische stad Harderwijk, met zijn prachtige boulevard, biedt de perfecte gelegenheid voor culturele uitstapjes en culinaire ontdekkingen. Het Veluwemeer ligt ook binnen handbereik, ideaal voor liefhebbers van watersport of voor een ontspannen dag aan het water.

Recreatiepark Terra-Nova is uw uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie waar de tijd lijkt stil te staan. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen in de natuur, actief de omgeving wilt verkennen of gewoon wilt genieten van de gemoedelijke sfeer, Terra-Nova verwelkomt u voor een ongeëvenaarde ervaring. Ontdek het zelf en laat de rust en schoonheid van Terra-Nova u omarmen. Welkom in uw tweede thuis, waar natuur en rust samenkomen.


Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof
Bouwjaar: 2024
Kavelnummer: 26 (gereed ca. juli 2024)
Aantal slaapkamers: 2 inclusief bedden + matrassen
Berging: N.v.t. en mogelijk tegen meerprijs € 8.500,--
Warmtebron: CV
Vloerbedekking: Vinyl
Perceel oppervlakte: Ca. 350 m²
Woonoppervlakte: Ca. 34 m²
Soort grond: Huur
Adres: Eendenparkweg 53-9
Plaats / Park: Ermelo
Huur per jaar: € 2.078,-
OZB per jaar: € 120,-
Reinigingsheffing: € 198,-
Prijs: € 89.500,-- v.o.n
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: N.v.t.
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Geen
Oriëntatie tuinligging: Zuid
Aangeboden door: Veluwe Chalets Makelaars www.veluwechalets.nl

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet toegestaan!

De kavel
Kavel 26 is circa 350m² groot. U huurt de grond van het park met de geldende parkregels van Recreatiepark Terra-Nova.

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
34 m2

Bouwjaar:
2024

Liggingen:
Aan bosrand
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving

Voorzieningen:
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
cv ketel

Bouwvorm:
nieuwbouw

Bijzonderheden:
Gedeeltelijk gestoffeerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Vloerisolatie
Dubbel glas

Verwarming:
Cv ketel

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Metaal

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Lidmaatschapsrecht

Kadaster perceel:
350m2

Koopprijs:
€ 89.500,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op