Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Prins Bernhardlaan 12 | 3851 XL ERMELO

€ 895.000,-

kosten koper

Verkocht
Prins Bernhardlaan 12  ERMELO

Omschrijving:

Welkom bij Veluwe Makelaars!

Wij presenteren met trots deze prachtige woning gelegen in de gewilde Koninginnebuurt van Ermelo. Met zijn historische charme uit 1938 en volledige renovatie in 2021 is deze 2 onder 1 kap woning een unieke combinatie van klassieke elegantie en moderne luxe.

Bij binnenkomst zult u direct onder de indruk zijn van de hoogwaardige afwerking en het doordachte ontwerp van deze woning. De ruime woonkamer verwelkomt u met warmte en comfort, dankzij de vloerverwarming die zorgt voor een aangename temperatuur in alle seizoenen.

De woning biedt maar liefst 4 slaapkamers, waarvan één op de zolderverdieping, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin of gasten. De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een toilet en een inloopdouche, wat een gevoel van luxe en ontspanning creëert.

Een bijzonder kenmerk van deze woning is de prachtige, grote tuin die zich uitstekend leent voor ontspanning en vermaak. Met de ligging op het zuiden kunt u de hele dag genieten van de zon. De tuin is in 2022 volledig vernieuwd en is een oase van groen en rust.

De voormalige dubbele garage is omgebouwd tot een halve schuur/opslagruimte en een extra verblijfsruimte, momenteel gebruikt als bar. Deze sfeervolle ruimte wordt verwarmd door een houtkachel en is tevens voorzien van een eigen toilet. Het is de ideale plek om gezellige avonden met vrienden en familie door te brengen.

Deze prachtig gemoderniseerde woning is voorzien van alle gemakken en is energiezuinig dankzij de 20 zonnepanelen op het dak. Hierdoor profiteert u niet alleen van een comfortabele leefomgeving, maar ook van lagere energiekosten. Bovendien is de woning volledig eigendom van de grond, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over erfpacht.

De ligging van de woning in de Koninginnebuurt van Ermelo is gewoonweg ideaal. U bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. Tevens zijn de prachtige bossen en uitgestrekte natuur van de Veluwe binnen handbereik.

Deze unieke woning is beschikbaar voor € 895.000,-- k.k. en is absoluut een bezichtiging waard. Neem voor meer informatie of het plannen van een afspraak contact met ons op via onze website www.veluwechalets.nl of bel ons direct. Ons professionele team staat klaar om u te assisteren bij al uw vragen en wensen.

Kortom, deze woning is een echt juweeltje op een geweldige locatie. Mis deze unieke kans niet en maak uw droom van een prachtige woning in Ermelo!

Kenmerken:

Soort woning:
Eengezinswoning

Woonoppervlakte:
159 m2

Liggingen:
In woonwijk
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
uitstekend

Onderhoud buiten:
uitstekend

Voorzieningen:
Tv kabel
Jacuzzi
Rookkanaal
Dakraam
Glasvezel kabel
Zonnepanelen
Balansventilatie
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
cv ketel

Isolatie:
Vloerisolatie
Dubbel glas
Kierdichting

Verwarming:
Cv ketel
Vloerverwarming gedeeltelijk

Berging/schuur:
Vrijstaand steen

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Pannen

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
720m2

Koopprijs:
€ 895.000,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op