Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Burgtstraat 19 | 3841 ED HARDERWIJK

€ 695.000,-

kosten koper

Verkocht
Burgtstraat 19  HARDERWIJK

Omschrijving:

Schitterende Tussenwoning in het Hart van Harderwijk, Omringd door Rust, Water en Stadspracht

Welkom bij deze prachtige tussenwoning, gelegen in het bruisende hart van Harderwijk, waar de charme van het verleden samenvloeit met het comfort van het heden. Deze uitmuntend onderhouden woning, met een bouwjaar dat teruggaat tot 1860, heeft alles wat een moderne levensstijl vereist, verpakt in een historisch jasje. Met een prijs van € 695.000,-- k.k., biedt deze woning een unieke kans voor wie wil genieten van een centrale locatie zonder in te leveren op rust, ruimte en waterrijkdom.

Een Leefruimte vol Historie en Modern Comfort

Dit monumentale juweel is zorgvuldig gemoderniseerd, met behoud van zijn historische karakter en biedt een unieke woonervaring. De woning is perfect voor jonge gezinnen die dicht bij het stadscentrum willen wonen en tegelijkertijd willen genieten van de nabijheid van het Veluwemeer. Met zijn drie ruime slaapkamers, waarvan één zich op de begane grond bevindt en beschikt over een ensuite badkamer, biedt deze woning het beste van twee werelden: een centrale ligging en voldoende ruimte voor het hele gezin.

Een Gouden Locatie voor Natuurliefhebbers en Stadsliefhebbers

Met slechts enkele meters lopen bereikt u de iconische Vanghentoren van Harderwijk, die u toegang geeft tot het aangrenzende park, de vredige weiden en het adembenemende Veluwemeer. Een paradijs voor natuurliefhebbers en watersportfanaten. Hier kunt u ontspannen wandelen, fietsen, varen, of gewoon genieten van de serene omgeving, alles binnen handbereik van uw nieuwe thuis.

Groen en Duurzaam Leven

Deze woning is niet alleen een baken van historische pracht, maar ook van modern comfort en duurzaamheid. Met zonnepanelen op het dak, draagt u bij aan een groenere toekomst terwijl u profiteert van lagere energiekosten. Bovendien verkeert de woning in uitstekende staat, waardoor u zich kunt vestigen zonder zorgen over renovaties.

Uw Tussenwoning met een Zonnige Tuin

Deze tussenwoning heeft een tuin op het zuiden, ideaal om te genieten van de zon en buiten te ontspannen. Hier kunt u barbecues organiseren, tuinieren of gewoon genieten van uw vrije tijd in de buitenlucht, allemaal in de privacy van uw eigen groene oase.

Een Kans om te Wonen in Geschiedenis en Comfort

Dit is uw kans om te wonen in een historisch pand met moderne voorzieningen op een van de meest gewilde locaties in Harderwijk. De Burgtstraat 19 biedt het beste van beide werelden, en dit is een zeldzame gelegenheid die u niet wilt missen.

Voor meer informatie over deze prachtige tussenwoning en om uw bezichtiging te plannen, bezoek onze website op www.veluwemakelaars.nl of bel ons vandaag nog. Wij staan klaar om u te verwelkomen in uw nieuwe thuis, waar historie en hedendaags comfort harmonieus samenkomen.

Kenmerken:

Soort woning:
Eengezinswoning

Woonoppervlakte:
135 m2

Liggingen:
Aan park
Aan rustige weg
In centrum

Onderhoud binnen:
goed

Voorzieningen:
Tv kabel
Zonnepanelen

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Beschermd stads of dorpsgezicht
Toegankelijk voor ouderen
Toegankelijk voor minder validen

Slaapkamers:
1

Isolatie:
Vloerisolatie
Dubbel glas

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand steen

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Pannen

Parkeren:
Openbaar parkeren

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
132m2

Koopprijs:
€ 695.000,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op