Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Vogelzang Veldweg 23 92 | 8094 PH HATTEMERBROEK

€ 59.500,-

vrij op naam

Verkocht
Vogelzang Veldweg 23 92 HATTEMERBROEK

Omschrijving:

Een prachtig chalet in een bosrijke omgeving op de Veluwe!
Welkom bij dit prachtige, instapklare chalet gelegen in een rustige en bosrijke omgeving op de Veluwe. Of u nu op zoek bent naar een eigen vakantieverblijf of een investeringsmogelijkheid voor verhuur, dit chalet biedt u de perfecte gelegenheid om nog dit jaar te genieten van alle voordelen.

Met een geweldige ligging aan de rand van het bos, biedt dit chalet u de ideale combinatie van rust en gemak. Het houten exterieur zit goed in de verf, en het dak is onlangs vervangen. Hierdoor heeft u minimale onderhoudswerkzaamheden, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf. De toevoeging van de openslaande deuren in de woonkamer naar het terras zorgt ervoor dat u in alle rust kunt ontspannen en genieten van de ruimte om u heen. Vanuit uw eigen tuin heeft u direct toegang tot uitgestrekte wandel- en fietsroutes in het noordelijke deel van de Veluwe.

Het chalet beschikt over 2 slaapkamers. De ouderslaapkamer is uitgerust met een comfortabel tweepersoons boxspring, zodat u verzekerd bent van een goede nachtrust. De kamer heeft tevens voldoende kastruimte om het bed heen. De logeerkamer is geschikt voor het plaatsen van een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel met meubel, waardoor u van alle gemakken bent voorzien. Direct vanuit deze ruimtes heeft u toegang tot de keuken, die is uitgerust met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en combimagnetron. Of u nu een heerlijke maaltijd wilt bereiden of gewoon snel iets wilt opwarmen, deze keuken biedt u alle benodigdheden.
De gezellige en modern ingerichte woonkamer is een ideale plek om te ontspannen. Met een knusse eethoek voor 4 personen en comfortabele bank, kunt u hier zowel genieten van een maaltijd als heerlijk relaxen. De grote raampartijen zorgen voor een aangename lichtinval en bieden uitzicht op de prachtige bosrijke omgeving.

Dit chalet biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen verblijf in een adembenemende omgeving. Met het nieuwe dak, de split airconditioning, de nieuwe geiser en de vernieuwde douche bent u verzekerd van moderne voorzieningen en een zorgeloos verblijf. Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om te genieten van een modern chalet in een bosrijke omgeving op de Veluwe. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om uw bezichtiging te plannen.
Unieke kenmerken:
- Aan de rand van het bos
- Veel privacy
- Verhuur mogelijk in eigen beheer

Over Bospark IJselheide
In de nabije omgeving van Bospark Ijsselheide vindt u een aantal pittoreske plaatsen zoals bijvoorbeeld Wezep, Hattem, etc, waar u prima een dag kunt verblijven. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes die bij het park beginnen.
Het natuurgebied bestaat uit zo’n 90 hectare natuur met daarin de 26 meter hoge berg waarnaar het gebied is vernoemd, de Vuursteenberg. Het gebied van de Vuursteenberg wordt beschouwd als een unieke locatie die al ontstaan is in de laatse ijstijd. Het gebied bestaat deels uit ouder bos met grove dennen, beukenlanen en berkensingels. Ook bestaat een groot deel van het natuurgebied uit heide. Voor wandelaars, fietsers en rustzoekers biedt Bospark IJsselheide een welkome bijdrage aan het welzijn. U zult hier zeker tot rust komen. Zo komt u hier hoogstwaarschijnlijk nog eerder herten en wilde zwijnen tegen dan andere mensen. Misschien spot u ook wel een buizerd, havik, sperwer, of, wanneer u geluk heeft, de houtsnip.

Unieke kenmerken van Bospark IJselheide zijn:
- Rustige en zeer bosrijke ligging
- Goede zonligging
- Goede bereikbaarheid vanaf de snelweg
- Ruime recreatiekavels
- Eigen meters m.b.t. de infrastructuur
- Zeer gunstige huurtarieven voor de recreatiekavels
- Geen verplichting tot een bepaalde chalet-leverancier
- Bij verhuur van uw chalet zijn goede rendementen mogelijk


Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Canexel en hout
Bouwjaar: Ca. 1990
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Geen
Warmtebron: Split airco
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Ca. 200 m²
Woonoppervlakte: Ca. 44 m²
Soort grond: Huur
Adres: Vogelzangveldweg 23
Plaats / Park: Hattemerbroek
Huur per jaar: Ca. € 2.615,--
Forensenbelasting: € 218,-
Prijs: € 59.500,-- v.o.n.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja, in eigen beheer
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet mogelijk!

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
44 m2

Bouwjaar:
1990

Liggingen:
Aan bosrand
Aan rustige weg
Beschutte ligging
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Mechanische ventilatie
Airconditioning

Warm water:
geiser eigendom

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbel glas

Verwarming:
Elektrische verwarming

Dak:
plat dak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Kadaster eigendomsoort:
Lidmaatschapsrecht

Kadaster perceel:
200m2

Koopprijs:
€ 59.500,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op