Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Krimweg 166 16 | 7351 TM HOENDERLOO

€ 49.500,-

vrij op naam

Onder bod
Krimweg 166 16 HOENDERLOO

Omschrijving:

Graag enthousiasmeren wij u over deze buitengewone kans op het vinden van uw ideale toevluchtsoord op de Veluwe. Nestel uzelf in de rust en sereniteit van de bosrijke omgeving van Hoenderloo, waar dit unieke chalet op u wacht op het idyllische Krimdal.

Stelt u zich eens voor: een plekje waar de natuurlijke pracht van de Veluwe uw dagelijkse metgezel is. Dit kleinschalige park omarmt u met zijn weelderige bosrijke perceel, waardoor u het gevoel krijgt te recreëren midden in de natuurlijke schoonheid van het bos, compleet met mogelijkheden om langslopende herten en andere dieren te spotten. Een droom die werkelijkheid wordt voor elke natuurliefhebber.

Dit unieke chalet, gelegen aan de Krimweg 166, biedt een oase van rust en comfort tegen een prijs van slechts € 49.500 v.o.n. Het is gebouwd in 2011/2012 op huurgrond en biedt een perfecte mix van functionaliteit en gezelligheid.

Met 2 slaapkamers en een oppervlakte van ca. 44m2 biedt dit chalet ruimte voor het hele gezin. De ouderslaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast, terwijl de tweede slaapkamer beschikt over een stapelbed. De volledig betegelde badkamer biedt alle comfort die u nodig heeft. De open keuken, compleet met gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vriezer, nodigt uit tot culinaire avonturen, terwijl de gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de prachtige bosrijke omgeving.

Dit chalet belooft niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een gevoel van verbondenheid met de natuur. Met elke hoek die uitkijkt op het weelderige groen van de omgeving, wordt u omringd door de rust en schoonheid van de Veluwse bossen.

Let op: deze recreatiewoning is bedoeld voor eigen gebruik. Permanente bewoning en inschrijving op dit adres zijn niet toegestaan.

Mis deze kans niet om uw eigen stukje paradijs op de Veluwe te bezitten. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem direct contact met ons op. Veluwe Chalets Makelaars staat voor u klaar om uw droom van een recreatiewoning in harmonie met de natuur werkelijkheid te laten worden.
Unieke kenmerken:
- Prachtige locatie
- Midden in de natuur
- Een park om te onthaasten


Over “Krimdal”
Welkom bij Krimdal, een betoverend bosrijk park dat zijn gasten omarmt met de rust van de natuur en de mogelijkheid om even helemaal op te laden. Wij zijn trots om u meer informatie te geven te geven over dit idyllische toevluchtsoord, waar vitale rustzoekers en actieve natuurliefhebbers zich thuis zullen voelen.
Krimdal, gelegen te midden van de uitgestrekte bossen van de Veluwe, verwelkomt u met open armen. Dit kleinschalige park, slechts een steenworp afstand van Hoenderloo, belooft een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Hier vindt u geen geasfalteerde paden of overbodige faciliteiten; ons doel is om de natuurlijke schoonheid te behouden en te koesteren.
Grenzend aan Staatsbosbeheer biedt Krimdal eindeloze mogelijkheden voor verkenning. Prachtige fiets- en wandelroutes kronkelen door de omliggende bossen, waarbij elk pad een nieuw avontuur onthult. Onze receptie staat voor u klaar van Pasen tot november, om u te verwelkomen en u te voorzien van informatie en tips voor uw ontdekkingstocht door de natuur.
Als reglement streven wij naar het behoud van de natuurlijke omgeving. Open vuur, zonnepanelen en laadpalen zijn niet toegestaan, verhuur van het object is niet toegestaan en honden worden niet toegelaten op het park.
Voor potentiële kopers organiseren wij graag een kennismakingsgesprek met het park, waarbij zij u meer kunnen vertellen over het park, de filosofie en de mogelijkheden die het biedt. Krimdal belooft niet alleen een chalet, maar een oase van rust, avontuur en verbondenheid met de natuur.

De omgeving
Hoenderloo is een gezellig en toeristisch dorp vol knusse restaurantjes, winkeltjes en markten. Hoenderloo ligt aan de rand van de eindeloze bossen en heide van de Veluwe. Gasten komen hier om te fietsen, wandelen en de drukte te ontwijken van de randsteden van Nederland. In de nabije omgeving is o.a. de volgende faciliteiten te vinden:
- Nationale Park De Hoge Veluwe
- Jachthuis Sint Hubertus
- Gezellige winkelcentrum Apeldoorn.
Al deze leuke en gezellige activiteiten liggen op nog geen 10 minuten rijafstand van “De Rimboe & de Woeste Hoogte”.



Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof
Afmeting: Ca. 4m x 11m
Bouwjaar: 2011/2012
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Houten berging op perceel
Warmtebron: CV combiketel
Vloerbedekking: Vloerbedekking
Perceel oppervlakte: Ca. 250 m²
Woonoppervlakte: Ca. 44m²
Soort grond: Huur
Adres: Krimweg 166
Plaats / Park: Krimdal in Hoenderloo
Huur per jaar inclusief parkkosten: € 2.660,-
Eenmalige aanmeldkosten: € 1.000,--
Prijs: € 49.500,- v.o.n.
Huisdieren toegestaan: Nee
Inventaris: Inclusief, zie inventarislijst in de brochure
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Nee
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning zijn niet toegestaan.

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
44 m2

Bouwjaar:
2012

Liggingen:
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Mechanische ventilatie

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Metaal

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster perceel:
250m2

Koopprijs:
€ 49.500,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op