Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Onder de Bos 241 19 | 8077 TG HULSHORST

€ 79.500,-

vrij op naam

Verkocht
Onder de Bos 241 19 HULSHORST

Omschrijving:

Prachtig Gerenoveerd Chalet in de Betoverende Bossen van Hulshorst op de Veluwe

Welkom in dit betoverende toevluchtsoord, gelegen in het hart van Hulshorst op de Veluwe, waar de rust en sereniteit van de natuur samenkomen in een volledig gerenoveerd houten chalet. Deze droomwoning biedt alles wat je zoekt in een oase van rust en is nu beschikbaar voor slechts €79.500,- v.o.n.

Ligging
Dit sprookjesachtige chalet ligt verscholen in de weelderige bossen van Hulshorst, omringd door de natuur en een overvloed aan privacy. De locatie is werkelijk uniek, op slechts vijf minuten afstand van de prachtige zandverstuivingen van de Veluwe. Als natuurliefhebber kun je je hart ophalen met directe toegang tot prachtige vlonders vanuit de woonkamer en slaapkamer, waar je kunt genieten van de rustgevende geluiden van de natuur en een panoramisch uitzicht op de groene bossen. Bovendien grenst het park aan een wildbrug, waardoor je de kans krijgt om het lokale wildleven te aanschouwen.

Interieur
Het chalet heeft onlangs een volledige make-over ondergaan. Bij binnenkomst word je begroet door een schitterende, nieuwe keuken met een moderne geiser voor warm water. Vanuit hier kom je in de ruime woonkamer met openslaande deuren naar een eigen terras, verscholen in je eigen groene oase. Aan de ene kant van het chalet vind je een ruime tweepersoonsslaapkamer, eveneens met openslaande deuren die leiden naar een terras. Hier kun je 's ochtends genieten van een rustig kopje koffie te midden van de natuur. Aan de andere kant bevindt zich een hal die leidt naar de prachtig betegelde en vernieuwde badkamer, uitgerust met een douche, wastafel en wastafelmeubel, en een toilet. Naast het chalet is een inpandige berging, waar je o.a. ruimte vindt om je elektrische fietsen veilig te stallen, klaar voor avonturen in de schitterende omgeving.

Belangrijke Informatie
Het is belangrijk om te weten dat permanente bewoning en inschrijving op dit adres niet is toegestaan.

Dit is een zeldzame kans om deel uit te maken van de serene schoonheid van de Veluwe. Wil je meer informatie of dit juweeltje van dichtbij bekijken? Bezoek onze website www.veluwechalets.nl of neem vandaag nog contact met ons op. Wacht niet te lang, want deze kans is te uniek om te missen!


Unieke kenmerken:
- Op steenworp afstand van de zandverstuivingen
- Volledig gemoderniseerd
- Weinig onderhoud
- Rustige bosrijke omgeving

Over “Camping Zwaluwenhof”
Camping Zwaluwenhof, gelegen in het weelderige Gelderse groen, biedt een natuurlijke oase. De royale percelen garanderen privacy en ruimte, vooral voor vaste jaarplaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar brandschoon. Deze rustige camping met 42 plaatsen, waarvan 10 toerplaatsen, verwelkomt gasten het hele jaar door.

Te midden van de Veluwe, een gevarieerd landschap van bossen, heidevelden, en uitgestrekte weilanden, is de camping ideaal voor wandelaars, fietsers en ruiters. Het Beekhuizerzand, een indrukwekkende zandverstuiving, ligt vlakbij. Het Veluwemeer biedt watersportmogelijkheden op fietsafstand.

Bovendien is de Veluwe bekend om zijn inheemse wild. De bronsttijd van edelherten is een betoverend schouwspel voor zowel oog als oor. Het is aan te raden om in alle rust op een kruispunt te wachten, in de vroege ochtend of avond, bij de Hierdense poort. Misschien ontmoet je een hert, ree of wild zwijn. Kortom, Camping Zwaluwenhof biedt het perfecte toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, omringd door de pracht van de Veluwe.


Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Hout
Afmeting: 55m²
Bouwjaar: Ca. 1990, volledig gerenoveerd in 2023
Aantal slaapkamers: 1
Berging: Grenzend aan het chalet
Warmtebron: Gaskachel en geiser, beide in 2023 vernieuwd
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Circa 300 m²
Woonoppervlakte: Circa 55 m²
Soort grond: Huurgrond
Adres: Onder de Bos 241
Plaats / Park: Hulshorst
Huur en parkservicebijdrage per jaar: € 1.480,--
Peiljaar: 2023
Prijs: € 79.500,- v.o.n.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inventaris in woonkamer blijft achter
Stoffering: Niet van toepassing
Verhuurmogelijkheden: Nee
Oriëntatie tuinligging: Zuid
Wifi: Uitstekend

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet mogelijk!

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
55 m2

Liggingen:
Aan bosrand
Beschutte ligging
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Warm water:
geiser eigendom

Slaapkamers:
1

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Gaskachels

Berging/schuur:
Aangebouwd hout

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Lidmaatschapsrecht

Kadaster perceel:
300m2

Koopprijs:
€ 79.500,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op