Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Vuurkuilweg 15 21 | 8077 RP HULSHORST

€ 59.500,-

vrij op naam

verkocht onder voorbehoud
Vuurkuilweg 15 21 HULSHORST

Omschrijving:

Welkom bij deze prachtige kans om het beste van de Veluwe te ervaren! Gelegen aan de rand van een rustig park in het betoverende Hulshorst, biedt dit charmante chalet een perfecte toevluchtsoord te midden van de natuurlijke pracht van de Veluwe. Met recente upgrades, waaronder een nieuw dak (2022) en een moderne badkamer, is deze woning een oase van comfort en stijl.

Stap binnen in een gezellige wereld van comfort en gemak. Met twee fijne slaapkamers en een oppervlakte van circa 50m2 biedt dit chalet alle ruimte die u nodig heeft voor ontspanning en plezier. De woonkamer straalt warmte uit met zijn lichte interieur en beschikt over een airconditioning die zowel verwarming biedt op koude winterdagen als verfrissing op warme zomerdagen.

De open keuken is een plek waar culinaire avonturen beginnen, uitgerust met gloednieuwe apparatuur, waaronder een gaskookplaat, vaatwasser en koelkast. Grenzend aan de keuken nodigen openslaande deuren van de woonkamer u uit naar het terras om te genieten van de buitenlucht en de rust van de omringende bossen.
Geniet van ontspannende momenten op het zonovergoten terras, compleet met nieuw tuinmeubilair ter overname en verschillende zitjes voor elke gelegenheid, of het nu gaat om loungen, buiten dineren of zonnebaden. Het terras is voorzien van een luxe overkapping met zonwering. De berging aan de achterzijde van het chalet, voorzien van CV, wasmachine, combimagnetron en vriezer, biedt handige opslag voor fietsen en tuinkussens. Er is tevens een parkeerplaats op eigen terrein.

De locatie van dit chalet is werkelijk adembenemend, omgeven door weelderige bossen en perfect gepositioneerd voor wandel- en fietstochten door de prachtige landschappen van de Veluwe. Gelegen in het prachtige Hulshorst, biedt deze plek een idyllische uitvalsbasis om de natuurlijke schatten van de regio te verkennen.
Dit alles wordt u aangeboden voor een onweerstaanbare prijs van € 59.500 v.o.n. op huurgrond. Let op, dit chalet is bedoeld voor recreatief gebruik en permanente bewoning is niet toegestaan.

De parkeigenaar verwelkomt graag een vleugje Veluwse charme in de tuin binnen drie maanden, waarbij bewoners kunnen genieten van het betoverende landschap. Dit kan eenvoudig gerealiseerd worden via overleg en ondersteuning van een hovenier of door zelf de handen uit de mouwen te steken, waardoor een nog mooiere en authentieke ervaring op het park ontstaat.

Grijp deze unieke kans om te genieten van alles wat de Veluwe te bieden heeft. Bezoek onze website voor meer informatie of bel ons vandaag nog om uw bezichtiging te plannen. Wacht niet langer, laat dit prachtige chalet uw toegangspoort zijn tot een leven vol natuurlijke schoonheid en ontspanning op de Veluwe!

Unieke kenmerken:

- Moderne badkamer
- Prachtig zonneterras
- Aan de rand van het park
- Rustige ligging

Over “Camping De Vuurkuil”
“Camping De Vuurkuil” is een gezellige familiecamping met een divers aanbod aan verblijfsmogelijkheden. De camping biedt vaste jaarplaatsen met chalets, een kampeerterrein voor de kampeerders en camperaars en recent opgeleverde nieuwgebouwde verhuurbungalows, gelegen bij de kinderboerderij. “Camping De Vuurkuil” kenmerkt zich door een hecht familiebedrijf te zijn, waarbij betrokkenheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Naast deze eigenschappen biedt “Camping De Vuurkuil” faciliteiten zoals:

- Receptie
- Horeca in een typisch Veluwse stijl
- Fietsverhuur
- Diverse sport- en spelfaciliteiten

Bent u benieuwd naar de sfeer op de camping? Bezoek ons eens op adres: Vuurkuilweg 15 in Hulshorst.
Eigen gebruik of verhuur
Deze recreatiewoning is aan te kopen voor eigen gebruik.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Canexel
Bouwjaar: Ca. 1999
Aantal slaapkamers: 2
Warmtebron: CV combiketel en airco
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Ca. 260 m²
Woonoppervlakte: Ca. 50 m²
Berging: Ja, met vernieuwd dak
Soort grond: Huur
Adres: Vuurkuilweg 15
Plaats / Park: Hulshorst
Huur per jaar (incl. gemeentelijke heffing en NZW): € 3.965,--
Koopsom: € 59.500,-- v.o.n.
Aanmeldkosten: € 700,--
Huisdieren toegestaan: Ja, max 2
Inventaris: Inclusief, zie inventarislijst
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Nee
Oriëntatie tuinligging: Zuid
Bestemming: Recreatie

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet mogelijk!

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
50 m2

Bouwjaar:
1999

Liggingen:
Aan bosrand
Beschutte ligging
In bosrijke omgeving
Landelijk gelegen

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Mechanische ventilatie
Airconditioning
Schuifpui
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
plat dak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster perceel:
260m2

Koopprijs:
€ 59.500,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op