Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Huinerweg 4 5 | 3882 TE PUTTEN

€ 165.000,-

vrij op naam

Omschrijving:

Een luxe recreatiewoning in Putten op de Veluwe!

Welkom bij deze prachtige, moderne recreatiewoning op Bospark Putten, een parel op de schitterende Veluwe. Als je droomt van een toevluchtsoord te midden van de natuur, met ruimte voor jou en je gezin, dan is dit jouw kans. Deze woning biedt niet alleen een vredige ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, maar ook een geweldige kans voor verhuur en investering met een aantrekkelijk rendement met een prognose van c.a. 6%.

Ruimte voor iedereen: Met drie comfortabele slaapkamers biedt deze woning plaats aan maximaal zes personen. Een ideale plek om quality time door te brengen met familie en vrienden, of gewoon even helemaal tot rust te komen.

Modern Comfort: Stap binnen in een oase van modern comfort. Deze recreatiewoning is voorzien van een warmtepomp, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van aangename temperaturen. De luxe keuken met combimagnetron en keramische kookplaat is een droom voor culinaire liefhebbers. En met volop kastruimte in de keuken, heb je altijd alles bij de hand.

Uniek Plafonddesign: Wat deze woning echt bijzonder maakt, is het open en hoge plafond met een loft. Een architectonisch meesterwerk dat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook ideaal geschikt is voor kinderen om te spelen en te ontdekken.

Onderhoudsvriendelijk: Zowel de recreatiewoning als de tuin zijn onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat je meer tijd hebt om te genieten en minder tijd hoeft te besteden aan klusjes. Perfect voor gezinnen met kinderen die de Veluwe willen verkennen.

Eigen Grond en Investeringsopties: Deze luxe recreatiewoning staat op eigen grond en is ideaal geschikt voor eigen gebruik in combinatie met verhuur. Het beschikt over een vlonder met een overkappingsdoek, waardoor je zelfs buiten kunt genieten van de Veluwse natuur, ongeacht het weer. De kavel geeft veel privacy wat mogelijkheden biedt om een jacuzzi, hottub of andere wellness faciliteit te plaatsen wat een sterke bijdrage geeft aan het recreatie genot en verhuurcijfers.

Energiezuinig en milieubewust: De warmtepomp maakt deze woning niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. Draag bij aan een groenere toekomst terwijl je ontspant op de Veluwe.

Prachtige locatie: Deze recreatiewoning is gelegen op het prachtige vakantiepark "Bospark Putten." Een plek waar natuur en comfort samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Dit is jouw kans om een recreatiewoning op de Veluwe te bezitten. De vraagprijs van €165.000,-- is exclusief 21% btw en vrij op naam. Het grondtype is koop, volle eigendom, en de recreatiewoning is gloednieuw, gebouwd in 2023.


Unieke kenmerken:
- Kavel met veel privacy
- Bosrijke omgeving
- Voorzien van een warmtepomp
- Ultieme plek om tot rust te komen
- Onderhoudsvriendelijk

Over “Bospark Putten”
In het groene hart van de Veluwe ligt tussen Putten en Voorthuizen het mooie rustige Bospark Putten in het buurtschap Krachtighuizen. Het bospark is omringd door bossen, weilanden en heidevelden. Recreëren op het park is grenzeloos genieten van de natuur en de rust die ervan uit gaat. u kunt zo maar oog in oog komen te staan met een wild zwijn, hert, ree, das of andere dieren die op de Veluwe leven.

Het kleinschalige park heeft geen faciliteiten wat de rust nog meer ten goede komt, het park heeft 5 luxe stenen woningen staan, 6 tiny huisjes, en 6 luxe recreatie chalets. Het park is recent gerenoveerd.

Huisdieren zijn ook van harte welkom op Bospark Putten.

De verhuurbemiddeling van de vakantie woningen kan worden verzorgd door www.novasol.nl tevens is er een extern beheerder actief op het park inclusief een poule met schoonmaaksters die sterke kwaliteit leveren. Uiteraard is het geheel optioneel om hier gebruik van te maken.
Het park is het gehele jaar geopend dus u kunt ook de wisseling van alle jaargetijden bewonderen en ervaren.



Kenmerken:
Soort bouw: Staal, sandwichpanelen en hout met goede isolatie.
Materiaal buitenzijde: Kunststof
Bouwjaar: 2023 (Nieuwbouw)
Aantal slaapkamers: 3 (waarvan 1 loft)
Berging: N.v.t.
Warmtebron: Warmtepomp
Vloerbedekking: PVC
Perceel oppervlakte: Ca. 253 m²
Woonoppervlakte: Ca. 48 m²
Soort grond: Koop
Adres: Huinerweg 4
Plaats / Park: Putten
Parkservicebijdrage: € 1.350,-
Prijs chalet en inventaris: € 165.000,- v.o.n. en excl. 21% BTW
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inclusief volgens de lijst
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja
BTW Verlegging: BTW teruggave mogelijk bij verhuur
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet toegestaan!

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Woonoppervlakte:
48 m2

Bouwjaar:
2023

Liggingen:
Aan bosrand
Aan rustige weg
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Airconditioning
Zonnepanelen

Warm water:
elektrische boiler eigendom

Bijzonderheden:
Gedeeltelijk gestoffeerd

Slaapkamers:
3

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Hete lucht verwarming
Warmtepomp

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Metaal

Specificatie:
Btw belast

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
253m2

Koopprijs:
€ 165.000,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op