Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Nieuwe Prinsenweg 7 53 | 3881 PH PUTTEN

€ 95.000,-

kosten koper

Verkocht
Nieuwe Prinsenweg 7 53 PUTTEN

Omschrijving:

Ontsnap naar de rust en natuurlijke pracht van de Veluwe in dit prachtige chalet in Putten!

Ontdek uw eigen stukje paradijs op Chaletpark de Konijnenburg, waar dit fraaie chalet uit 2007 het hele jaar door voor u beschikbaar is. Met zijn 2 slaapkamers biedt dit chalet de perfecte ruimte voor een gezin van vier, en het is allemaal verwarmd met efficiënte infrarood panelen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw toevluchtsoord.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit juweeltje is de serene en gewilde locatie in Putten. Hier vindt u rust en sereniteit te midden van prachtige bossen die uitnodigen tot ontspannende wandelingen en verkwikkende fietstochten. De Veluwe biedt een adembenemende natuurlijke schoonheid die u zal helpen om de stress van het dagelijkse leven achter u te laten.

Het chalet, gelegen op Nieuwe Prinsenweg 7-53 te Putten, is een ideale vakantiebestemming. Met een zuidelijke tuinligging kunt u optimaal profiteren van de zon, zowel binnen als buiten. Binnenin treft u twee gezellige slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel, en een apart toilet voor extra gemak. De keuken is uitgerust met een koelkast, magnetron, gasfornuis en afzuigkap, zodat u gemakkelijk kunt koken en dineren in uw nieuwe thuis weg van huis.

Het chalet is met zorg en oog voor detail afgewerkt, zodat u direct kunt genieten van een comfortabele leefomgeving. De woonkamer en eethoek zijn warm en uitnodigend, met voldoende ruimte voor gezellige avonden met vrienden en familie. Het chalet kan naar eigen wens worden ingericht. Indien gewenst kan ook een gedeelte van de inventaris worden overgenomen, zodat u snel van start kunt gaan met uw nieuwe avontuur op de Veluwe.

Dit chalet is niet alleen perfect voor eigen gebruik, maar biedt ook de mogelijkheid voor verhuur, waardoor het een investering met potentieel rendement wordt. Houd er rekening mee dat permanente bewoning en inschrijving op dit adres niet is toegestaan, maar dat draagt bij aan de rust en vrede van deze speciale locatie.


Unieke kenmerken:
- Goed verhuurbaar
- Aan de rand van het bos
- Lage energiekosten
- Lage jaarlijkse kosten


Over “Chaletpark Konijnenburg”:
Coöperatie "Chaletpark de Konijnenburg U.A." is per 15 november 2017 ontstaan door een omzetting vanuit een vereniging van eigenaren. De coöperatie heeft tot doel het beheren en exploiteren van de gemeenschappelijke voorzieningen.
Het park ligt aan de bosrand van het vriendelijke Veluwse dorp Putten, waar u gezellig kunt winkelen en genieten van de plaatselijke horeca. Verder vind u nog de bekende supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen. Konijnenburg is een park waar natuurlijke uitstraling en rust hoog in het vaandel staan. Fietsers en wandelaars kunnen volop genieten van de schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden.
Vanuit het park loopt u zo het bos in voor een wandeling, een ontmoeting met een ree of wild zwijn. Maar ook op de fiets of te paard kan je heerlijk uit de voeten. De Konijnenburg is een gewilde plek voor mensen die een rustig plekje willen kopen waar ze kunnen ontspannen. Elk jaargetijde op de Veluwe biedt zijn eigen ongekende mogelijkheden om de drukte van alledag even te vergeten en weer nieuwe energie op te doen uit de natuurlijke schoonheid.

Chaletpark de Konijnenburg is het gehele jaar geopend.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Canexel
Bouwjaar: 2007
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Ja
Warmtebron: Elektrische verwarming en geiser
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Ca. 120 m²
Woonoppervlakte: Ca. 44 m²
Soort grond: Koop (volle eigendom)
Adres: Nieuwe Prinsenweg 7-53
Plaats / Park: Putten
Parklasten: € 1.062,- per jaar
Onroerende zaak belasting: € 39,50,- per jaar
Rioolrecht en afvalstoffenheffing: Ca. € 55,30 per jaar
Prijs: € 95.000,-- k.k.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: ter overname
Stoffering: ter overname
Verhuurmogelijkheden: Ja
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet toegestaan.

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
44 m2

Bouwjaar:
2007

Liggingen:
Aan bosrand
Aan park
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Mechanische ventilatie
Buitenzonwering
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
geiser eigendom

Bijzonderheden:
Gestoffeerd

Slaapkamers:
2

Verwarming:
Elektrische verwarming

Dak:
plat dak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
120m2

Koopprijs:
€ 95.000,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op