Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Wildforsterweg 17 134 | 3881 NH PUTTEN

€ 124.500,-

kosten koper

Omschrijving:

Betoverend chalet te koop in Putten, op de Veluwe - Jouw rustige toevluchtsoord

Welkom in de weelderige schoonheid van de Veluwe, waar dit prachtige chalet uit 2003 op je wacht. Dit charmante toevluchtsoord op een unieke locatie biedt je de mogelijkheid om het beste van het buitenleven te ervaren zonder concessies te doen aan comfort en stijl. Gelegen aan de Wildforsterweg 17-134 in Putten, is dit chalet een meesterwerk van rust en elegantie in een perfecte staat van onderhoud.

Het chalet omarmt je met zijn uitnodigende interieur en doordachte ontwerp. Met 1 slaapkamer en een handige slaapbank in de woonkamer, biedt het ruimte voor meerdere personen om te genieten van alles wat de Veluwe te bieden heeft. Het volledig omheinde perceel geeft je de vrijheid om in alle rust te ontspannen en te genieten van de omringende natuur.

Een veilige haven voor je auto wacht onder de beschermende carport, terwijl het Canexel exterieur en de kunststof kozijnen getuigen van duurzaamheid en klasse.

Stap binnen en laat je betoveren door het net afgewerkte interieur. De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel en het toilet bevind zich in een separate ruimte. De volledig uitgeruste keuken met koelkast, (gas)fornuis en afzuigkap nodigt je uit om culinaire meesterwerken te creëren. De centrale verwarming en inbouwspots in het plafond verhogen het comfort en de visuele aantrekkingskracht van het chalet.

De woonkamer en eethoek vormen het hart van het chalet - een gezellige en ruime omgeving om te ontspannen en te genieten van momenten met dierbaren. Geniet van het overvloedige natuurlijke licht dat door de ramen stroomt en je omringt met warmte en sereniteit.

De ruime berging, compleet met elektra en aansluitingen voor je wasmachine en droger, biedt praktische opslagoplossingen. En alsof dit nog niet genoeg is, wordt het chalet verkocht inclusief een uitgebreide inventaris volgens de inventarislijst, waardoor je direct kunt beginnen met genieten.

Wat ook interessant is aan dit object zijn de lage jaarlijkse kosten plus het bijkomende voordeel dat u middels Airbnb of andere interessante partijen, goede verhuurinkomsten kunt ophalen. Let wel op dat de verhuur alleen toeristisch is toegestaan. Wilt u toch liever zelf genieten van het chalet? Uiteraard is dit ook geen probleem. Het chalet is een uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers.

Unieke kenmerken:
- Goed verhuurbaar
- Bosrijke omgeving
- Veel privacy
- Volledig omheinde kavel

Over “Chaletpark Reewold”
Chaletpark Reewold ligt aan de bosrand van het vriendelijke Veluwse dorp Putten, waar u gezellig kunt winkelen en genieten van de plaatselijke horeca. Verder vind u nog de bekende supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen. Reewold is een park waar natuurlijke uitstraling en rust hoog in het vaandel staan. Fietsers en wandelaars kunnen volop genieten van de schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden.

Vanuit het park loopt u zo het bos in voor een wandeling, een ontmoeting met een ree of wild zwijn. Maar ook op de fiets of te paard kan je heerlijk uit de voeten. Chaletpark Reewold is een gewilde plek voor mensen die een rustig plekje willen kopen waar ze kunnen ontspannen. Elk jaargetijde op de Veluwe biedt zijn eigen ongekende mogelijkheden om de drukte van alledag even te vergeten en weer nieuwe energie op te doen uit de natuurlijke schoonheid.

Chaletpark Reewold is het gehele jaar geopend.


Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Canexel en kunststof kozijnen
Bouwjaar: 2003
Aantal slaapkamers: 1
Berging: Aanwezig
Warmtebron: CV combi ketel
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Ca. 235 m²
Woonoppervlakte: Ca. 48 m²
Soort grond: Koop (volle eigendom)
Adres: Wildforsterweg 17
Plaats / Park: Putten
Park service bijdrage: € 980,-
Onroerende zaakbelasting: € 102,-
Prijs: € 124.500- k.k.
Huisdieren toegestaan: Ja, max 2
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja, in eigen beheer
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet toegestaan.

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
48 m2

Bouwjaar:
2003

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
1

Isolatie:
Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbel glas

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Pannen,metaal

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
235m2

Koopprijs:
€ 124.500,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op