Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Wildforsterweg 17 74 | 3881 NH PUTTEN

€ 89.500,-

kosten koper

Verkocht
Wildforsterweg 17 74 PUTTEN

Omschrijving:

Ervaar het beste van de Veluwse natuur in deze prachtige recreatiewoning op Veluwepark Reewold, gelegen in het Pittoreske Putten.

Deze aantrekkelijke recreatiewoning op kavel 74 verwelkomt u met open armen. Met twee slaapkamers biedt het comfortabel onderdak aan 4 personen. Wat deze woning extra speciaal maakt, is de recente renovatie van de badkamer in 2021. Een oase van rust met een douche, een eigentijds wastafelmeubel en een toilet – hier begint ontspanning.

De binnenkomst is in een prettige hal waar ruimte is voor uw jas en schoenen. De open keuken, voorzien van een (gas)fornuis, afzuigkap en koel-vriescombinatie, is het hart van de woning. Een ruimte waar culinaire hoogstandjes en gezellige familiemomenten samenkomen. De relaxte woonkamer kan in de zomermaanden vergroot worden door het openschuiven van de schuifpui met toegang naar het terras.

De locatie op Veluwepark Reewold biedt niet alleen rust en groen, maar ook uitstekende verhuurmogelijkheden. Investeer in een vakantieverblijf dat niet alleen een oase is voor uzelf, maar ook een aantrekkelijke optie voor anderen. Het chalet is een uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Het goed verhuurbaar zijn van deze woning maakt het tot een slimme investering.

De ligging op de Veluwe, omgeven door weelderig groen, zorgt voor een rustige en bosrijke omgeving. Privacy is gegarandeerd op het ruime perceel, compleet met een handige berging voor al uw outdoor-uitrusting. De zonnige tuin nodigt uit tot ontspannen momenten.

De prijs van €89.500,- k.k. maakt deze recreatiewoning een betaalbare luxe. Op koopgrond gebouwd in 2003, staat deze bungalow op een ideale locatie aan de Wildforsterweg 17. Met een zuidelijke tuinligging is het buitenleven hier altijd aangenaam.

Wat ook interessant is aan dit object zijn de lage jaarlijkse kosten plus dat deze recreatiewoning wordt aangeboden voor zowel eigen gebruik als verhuur, inclusief inventaris. Direct genieten van uw eigen stukje Veluwe of profiteren van de verhuurmogelijkheden – de keuze is aan u.

Unieke kenmerken:
- Goed verhuurbaar
- Bosrijke omgeving
- Veel privacy op ruim kavel
- Badkamer gerenoveerd in 2021

Over “Veluwepark Reewold”
Veluwepark Reewold ligt aan de bosrand van het vriendelijke Veluwse dorp Putten, waar u gezellig kunt winkelen en genieten van de plaatselijke horeca. Verder vind u nog de bekende supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen. Reewold is een park waar natuurlijke uitstraling en rust hoog in het vaandel staan. Fietsers en wandelaars kunnen volop genieten van de schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden.

Vanuit het park loopt u zo het bos in voor een wandeling, een ontmoeting met een ree of wild zwijn. Maar ook op de fiets of te paard kan je heerlijk uit de voeten. Veluwepark Reewold is een gewilde plek voor mensen die een rustig plekje willen kopen waar ze kunnen ontspannen. Elk jaargetijde op de Veluwe biedt zijn eigen ongekende mogelijkheden om de drukte van alledag even te vergeten en weer nieuwe energie op te doen uit de natuurlijke schoonheid.

Veluwepark Reewold is het gehele jaar geopend.


Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Canexel
Bouwjaar: 2003
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Aanwezig
Warmtebron: CV combi ketel
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Ca. 206 m²
Woonoppervlakte: Ca. 51 m²
Soort grond: Koop (volle eigendom)
Adres: Wildforsterweg 17
Plaats / Park: Putten
Park service bijdrage: € 1.078,-
Onroerende zaakbelasting: € 49,-
Rioolrecht: € 55,30
Prijs: € 89.500- k.k.
Huisdieren toegestaan: Ja, max 2
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja, in eigen beheer
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet toegestaan.

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
51 m2

Bouwjaar:
2003

Liggingen:
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbel glas

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Pannen,metaal

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
206m2

Koopprijs:
€ 89.500,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op