Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Wildforsterweg 17 37 | 3881 NH PUTTEN

€ 85.000,-

kosten koper

Omschrijving:

Ontsnap naar de idyllische schoonheid van de Veluwe: Uw eigen oase in Putten
Welkom bij dit prachtige 4-persoons chalet, gelegen te midden van de weelderige bossen op het betoverende chaletpark Reewold in Putten. Met een royaal perceel van 195m² eigen grond, biedt deze oase een perfecte balans tussen rust, privacy en natuurlijke pracht.

De zon omarmt dit stukje paradijs met zijn stralende zonligging, terwijl de zonwering binnen een koele toevlucht biedt tijdens zomerse dagen. Een handige berging, compleet met water en elektra, staat paraat voor al uw opslagbehoeften.

Dit charmante red cedar chalet, liefdevol geschilderd in 2023, belooft zorgeloze jaren vooruit. Maar wat dit juweeltje echt onderscheidt, zijn niet alleen de lage jaarlijkse kosten, maar ook de potentie voor interessante verhuurinkomsten via eigen gekozen platforms. Vergeet echter niet dat verhuur alleen toegestaan is voor toeristische doeleinden.

Als u verlangt naar uw eigen toevluchtsoord, biedt dit chalet een perfecte mogelijkheid. Het is een ideale uitvalsbasis voor avonturiers, wandelaars en fietsers die de uitgestrekte schoonheid van de Veluwe willen verkennen.

Binnenin omarmt het chalet u met een warme, knusse sfeer zodra u de drempel overstapt. De keuken nodigt uit voor gezellige bijeenkomsten, terwijl de 2 slaapkamers een comfortabele nachtrust beloven. De ouderslaapkamer is uitgerust met een royaal 2-persoonsbed en voldoende kastruimte, terwijl de tweede slaapkamer is voorzien van een stapelbed. De open woonkamer baadt in natuurlijk licht en biedt een volledig inventaris. Dit alles komt samen om een plek te creëren die meteen als thuis voelt.

Dit buitengewone aanbod is beschikbaar voor eigen gebruik of als een slimme investering in verhuur. Houd er echter rekening mee dat permanente bewoning en inschrijving op dit adres niet zijn toegestaan.

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en dompel uzelf onder in de serene schoonheid van de Veluwe. Dit is niet zomaar een chalet - het is uw eigen stukje paradijs.

Unieke kenmerken:
- Goed verhuurbaar
- Bosrijke omgeving
- Prachtig aangelegd kavel
- Veel privacy

Over “Chaletpark Reewold”
Chaletpark Reewold ligt aan de bosrand van het vriendelijke Veluwse dorp Putten, waar u gezellig kunt winkelen en genieten van de plaatselijke horeca. Verder vind u nog de bekende supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen. Reewold is een park waar natuurlijke uitstraling en rust hoog in het vaandel staan. Fietsers en wandelaars kunnen volop genieten van de schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden.

Vanuit het park loopt u zo het bos in voor een wandeling, een ontmoeting met een ree of wild zwijn. Maar ook op de fiets of te paard kan je heerlijk uit de voeten. Chaletpark Reewold is een gewilde plek voor mensen die een rustig plekje willen kopen waar ze kunnen ontspannen. Elk jaargetijde op de Veluwe biedt zijn eigen ongekende mogelijkheden om de drukte van alledag even te vergeten en weer nieuwe energie op te doen uit de natuurlijke schoonheid. Chaletpark Reewold is het gehele jaar geopend.


Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Red Cedar
Afmeting: Ca. 11 x 4
Bouwjaar: Ca. 2004
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Aanwezig, v.v. water en elektra
Warmtebron: Gaskachel en geiser
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Ca. 195 m²
Woonoppervlakte: Ca. 44 m²
Soort grond: Koop (volle eigendom)
Adres: Wildforsterweg 17
Plaats / Park: Putten
Park service bijdrage: € 1.078,- per jaar
Prijs: € 85.000,-- k.k.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja, in eigen beheer
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning is niet toegestaan.

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
44 m2

Onderhoud binnen:
goed

Voorzieningen:
Mechanische ventilatie
Buitenzonwering
Schuifpui
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
geiser eigendom

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Gaskachels

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
plat dak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
195m2

Koopprijs:
€ 85.000,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op