Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Barneveldsestraat 49 B194 | 3927 CB RENSWOUDE

€ 49.500,-

vrij op naam

Omschrijving:

Welkom bij deze unieke kans om te genieten van een prachtig chalet op een ruime kavel, gelegen in het schilderachtige park De Lucht in Renswoude. Dit juweeltje heeft in maart 2024 een upgrade gekregen met volledig nieuwe kunststof buiten bekleding, waardoor het onderhoudsarm is en het chalet een frisse, moderne uitstraling heeft.

Het royale perceel, inclusief handige berging en bereikbaar vanaf twee kanten is fraai aangelegd en vereist minimaal onderhoud. Met de toegevoegde bonus van complete inventaris is deze woning direct klaar voor gebruik, waardoor u deze zomer nog kunt genieten van alles wat dit prachtige chalet te bieden heeft.

Geniet van het comfort en de gezelligheid van dit chalet, compleet met twee slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer beschikt over een royale kastenwand en de tweede slaapkamer is uitgerust met een stapelbed en een kast. Met een oppervlakte van circa 42m2 biedt deze woning voldoende ruimte voor ontspanning en entertainment.

Verwarmd door middel van centrale verwarming, beschikt dit chalet over een praktische halfopen keuken met alle benodigde apparatuur, een comfortabele woonkamer met toegang tot het terras en een volledig betegelde badkamer met douchecabine, toilet, wastafel en wastafelmeubel.

De locatie van het park heeft een perfecte balans tussen een weids uitzicht over de omliggende landerijen en de nabijheid van uitgestrekte bosgebieden. Door de locatie kunt u zowel genieten van de prachtige Veluwe alsook de indrukwekkende Utrechtse Heuvelrug. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de diversiteit die deze locatie te bieden heeft.

Dit alles wordt u aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 49.500 v.o.n. op huurgrond. Let op, dit chalet is bestemd voor recreatief gebruik en permanente bewoning is niet toegestaan. Het park is het gehele jaar geopend om te recreëren.

Grijp deze kans om uw eigen stukje paradijs te verwerven en te genieten van alles wat dit prachtige chalet en de schitterende omgeving te bieden hebben. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op om een bezichtiging te regelen. Wacht niet langer, begin vandaag nog met het plannen van uw droomverblijf op de Veluwe!

Unieke kenmerken:
- Open ligging
- Ruime kavel
- Volledig nieuwe kunststof buitenbekleding
- Onderhoudsvrij

Over Recreatiepark De Lucht
Uw eigen recreatieverblijf in de vorm van een chalet op één van de meest unieke locaties op de rand van de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk om er even tussenuit te gaan en je te verstoppen in het bos, lekker te wandelen over de verschillende wandelpaden of een fietstocht te maken door het fraaie Gelderse landschap.
De van oorsprong boerencamping, is uitgegroeid tot een recreatiepark met de nodige faciliteiten en activiteiten, maar met behoud van een rustige en landelijke sfeer. In samenwerking met IVN Veenendaal is het park bezig met het ontwikkelen van een educatief bos.
Recreatiepark De Lucht is uniek gelegen tussen Nationaal park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park de Hoge Veluwe en aan de Grebbelinie. Ontdek cultuur, natuur, actieve uitjes en meer in de omgeving van Recreatiepark De Lucht. Of u nu op zoekt bent naar een museum, een attractiepark of een leuke fietsroute, hier vindt u het allemaal.


Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof (volledig vernieuwd in 2024)
Bouwjaar: 2004
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Ja, houten berging
Warmtebron: CV Vaillant
Perceel oppervlakte: 265 m²
Woonoppervlakte: 40 m²
Soort grond: Huurgrond
Adres: Barneveldsestraat 49
Plaats / Park: Renswoude
Huur jaarplaats: € 2.760,-
Toeslag grootte jaarplaats: € 806,50
Toeristenbelasting: € 140,25
Huur modem wifi: € 51,50
Wifi abonnement 6 maanden thuismodem: € 185,-
Prijs: € 49.500,-- v.o.n.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Nee
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Permanente bewoning en inschrijving op dit adres is niet mogelijk!

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
42 m2

Bouwjaar:
2004

Liggingen:
Aan park
Beschutte ligging
In bosrijke omgeving
Landelijk gelegen

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Mechanische ventilatie
Tv kabel

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
plat dak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Parkeren:
Openbaar parkeren

Kadaster perceel:
265m2

Koopprijs:
€ 49.500,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op