Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Hoofdstraat 153 a | 3781 AD VOORTHUIZEN

€ 495.000,-

kosten koper

Verkocht
Hoofdstraat 153 a VOORTHUIZEN

Omschrijving:

Prachtige maisonette woning in Voorthuizen centrum met luxe en stijlvolle voorzieningen

Welkom thuis in deze unieke maisonette woning, gelegen op een adembenemende centrumlocatie aan de Hoofdstraat 153-a in Voorthuizen. Met een prijs van € 495.000,-- k.k. biedt deze woning een perfecte combinatie van luxe, stijl en comfort. Ontdek een oase van rust in het bruisende centrum van Voorthuizen, omringd door voorzieningen en geniet van het leven in deze exclusieve maisonette met garage en berging.

Kenmerken:

Locatie:
Deze woning is gelegen op een top centrumlocatie, waardoor alle gemakken van het stadsleven binnen handbereik zijn. Winkels, restaurants, en andere voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken, waardoor het dagelijks leven zich moeiteloos aansluit bij de luxe van deze maisonette.

Daktuin en balkon:
Geniet van de buitenlucht op het ruime dakterras op het zuidwesten, gedeeltelijk overdekt met een glazen veranda. Hier vind je zonwering, verlichting en terrasverwarming, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast biedt het balkon op het noorden een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

Energielabel A:
De woning is energiezuinig met een energielabel A, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Duurzaam wonen met stijl.

Garage en berging:
De maisonette wordt compleet geleverd met een externe garage, voorzien van elektrische deuren. Hier is voldoende ruimte voor opslag en het veilig parkeren van je auto. Daarnaast beschik je over een extra externe berging voor nog meer opslagmogelijkheden.

Inrichting en comfort:
Binnen tref je een hal, portaal met toilet, en een luxe en lichte inbouwkeuken van het gerenommeerde merk Siematic. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een keramische kookplaat, ovens, afwasmachine, koel-/vriescombinatie en een granieten aanrechtblad. De sfeervolle woonkamer is voorzien van airconditioning, stucplafond, inbouwspots, schouw met gashaard en handige interieurkasten.

Voorzieningen op de verdieping:
De verdieping biedt een berging met wasmachineaansluiting en C.V.-ketel. Hier geniet je van een fraaie plavuizenvloer met vloerverwarming. Via de vaste trap en traplift kom je op de ruime overloop, waar de royale ouderslaapkamer met airco, inbouwkasten en spiegelwand zich bevindt. Ook hier zijn dakkappellen aanwezig en biedt een deur toegang tot het balkon. De 2e slaapkamer met berging en de luxe badkamer met wastafelmeubel, ligbad, douchecabine, toilet en bidet maken de voorzieningen op deze verdieping compleet.

Kortom, deze maisonette woning biedt:

Een ruime daktuin en 2 balkons voor buitenplezier
Een verwarmde garage met opslagmogelijkheden en eigen parkeerplaats
Een externe berging voor extra opslagruimte
Een top centrumlocatie met alle voorzieningen binnen handbereik

Mis deze kans niet om te wonen in een stijlvolle en luxe maisonette op een toplocatie in Voorthuizen.
Neem vandaag nog contact op met Veluwse Makelaars om een bezichtiging te plannen en je droomwoning te ontdekken!

Kenmerken:

Woonoppervlakte:
115 m2

Bouwjaar:
2003

Liggingen:
In centrum

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Mechanische ventilatie
Buitenzonwering
Lift
Airconditioning
Schuifpui

Warm water:
cv ketel

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:

Dak:
mansarde dak

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
300m2

Koopprijs:
€ 495.000,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op