Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Kieftveen 18 528 | 3781 PP VOORTHUIZEN

€ 159.500,-

kosten koper

verkocht onder voorbehoud
Kieftveen 18 528 VOORTHUIZEN

Omschrijving:

Prachtig Chalet aan Visvijver op Recreatiepark De IJsvogel, Voorthuizen

Welkom bij deze unieke kans om eigenaar te worden van een perfect onderhouden chalet op een van de meest gewilde locaties op de Veluwe. Stelt u zich eens voor: een ruim en stijlvol chalet gelegen aan een schilderachtige visvijver, omringd door weelderige natuur en rustgevende uitzichten. Dit is uw uitgelezen kans om te genieten van alles wat de Veluwe te bieden heeft, vanuit uw eigen oase van comfort en ontspanning.
Kenmerken en Indeling

Dit charmante chalet, gelegen op recreatiepark De IJsvogel in Voorthuizen, biedt u een zorgvuldig samengestelde combinatie van comfort en gemak. Met 2 slaapkamers is dit chalet ideaal voor gezinnen, waarbij de ouderkamer is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed en de logeerkamer met twee stapelbedden, perfect voor de kinderen.

Binnenkomst via de hal onthult meteen de hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail. Een ruime voorraadkast en toegang tot de volledig vernieuwde badkamer met een royale inloopdouche, een elegant wastafelmeubel en een hangend toilet versterken het gevoel van luxe. De woonkamer straalt warmte uit met zijn overvloed aan natuurlijk licht en uitzicht op de prachtig aangelegde tuin vol met kleurrijke bloemen. De aangrenzende eethoek en volledig uitgeruste keuken met moderne voorzieningen, waaronder een koel/vriescombinatie, gasfornuis met afzuigkap en oven, maken dit chalet tot een perfecte plek voor culinaire avonturen.

De buitenruimte is al even indrukwekkend, met een terras dat uitnodigt tot ontspanning en entertainment terwijl u uitkijkt over de vredige vijver. Een goed onderhouden blokhut met elektra biedt extra ruimte voor opslag en hobby's, en de handige oprijlaan voor uw auto maakt het plaatje compleet.

Dit juweeltje van een chalet staat op eigen grond en biedt een adembenemend uitzicht op de vijver, waarin vissen is toegestaan - een paradijs voor natuurliefhebbers en hengelaars. Met een nieuw metalen dak, recente kunststof gevelbekleding en een moderne CV combiketel, biedt dit chalet niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook gemoedsrust wat betreft duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Dit alles wordt u aangeboden voor een aantrekkelijke koopsom van € 159.500,-- k.k. Het chalet staat op volle eigendom en is klaar om zijn nieuwe eigenaren te verwelkomen in een wereld van rust en comfort.

Unieke kenmerken:
- Aan een visvijver
- Perfecte staat van onderhoud
- Onderhoudsvrij en volledig geïsoleerd
- Nieuwe beglazing in het chalet

Over “Recreatiepark De IJsvogel”:
Ontdek de betoverende wereld van Recreatiepark De IJsvogel, gelegen te midden van de adembenemende natuur van Voorthuizen op de Veluwe. Een uitnodigende bestemming die moeiteloos comfort, ontspanning en avontuur combineert, perfect geschikt voor vakantiegangers van alle leeftijden.

Het park biedt u een ongeëvenaarde locatie omringd door de weelderige schoonheid van de Veluwe. De rustieke charme van dit gebied komt samen met moderne voorzieningen om u een onvergetelijke ervaring te bieden. De Veluwe, bekend om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en mooie landschappen, dient als het ultieme decor voor uw vakantieavonturen.

Recreatiepark De IJsvogel biedt een scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om uw verblijf comfortabel en vermakelijk te maken. Ontspan en vernieuw uzelf in ons verwarmde zwembad, waar zwemmen een genot wordt, ongeacht het weer. Onze sportfaciliteiten bevinden zich op het park of in de nabije omgeving, waaronder tennisbanen en een fitnessruimte, dagen u uit om actief te blijven en uw energie te ontladen.

Voor de kleintjes biedt onze speeltuin eindeloos plezier, terwijl het enthousiaste animatieteam een gevarieerd programma van activiteiten organiseert, zodat kinderen elke dag iets nieuws kunnen ontdekken.

De omgeving van De IJsvogel biedt talloze mogelijkheden voor verkenning en ontdekking. Fiets- en wandelpaden doorkruisen het landschap, terwijl nabijgelegen attracties zoals het Dolfinarium en de Apenheul de hele familie animeren.

Eigen gebruik of verhuur
De recreatiewoning koopt u voor eigen gebruik. Verhuur is mogelijk mits dit een recreatief karakter heeft. Dit is een zelfstandige activiteit.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof en houten kozijnen/boeiranden
Afmeting: ca. 48m²
Bouwjaar: ca. 1998
Aantal slaapkamers: 2 met 6 slaapplaatsen
Warmtebron: CV Combiketel (Vaillant)
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Ca. 235 m²
Woonoppervlakte: Ca. 48 m²
Tuinhuis: Blokhut
Soort grond: Koopgrond (volle eigendom)
Adres: Kieftveen 18
Plaats / Park: Voorthuizen
Parkservicebijdrage per jaar: € 1.494,91
Eenmalige aanmeldkosten: € 1.000,-
Koopsom: € 159.500,-- k.k.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inclusief en in overleg
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja
Beschikbaarheid: Per direct
Bestemming: Recreatie
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
48 m2

Liggingen:
Aan water
Vrij uitzicht
Open ligging
Buiten bebouwde kom
Landelijk gelegen

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Tv kabel
Airconditioning

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Dubbel glas
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Aangebouwd hout

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Metaal

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
235m2

Koopprijs:
€ 159.500,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op