Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Heideheuvel fase 2

Chalet kopen in Hoenderloo op de Veluwe


Stop met dromen en kom in actie!
Op Veluwepark "De Heideheuvel" zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe chalets op fase 2. Deze duurzame nieuwe chalets hebben een strakke uitstraling en zijn gelegen op unieke plekken met vrij uitzicht. Deze chalets zijn aan te kopen voor eigen gebruik.


Comfort en locatie

Lekker wandelen door de bossen van de Veluwe of fietsen door de heerlijke zandverstuivingen en kronkelachtige bospaadjes? Samen uit eten in één van de heerlijke restaurantjes in Hoenderloo? Veluwepark Heideheuvel is perfect gelegen aan de rand van het bos en landerijen waar u met volle teugen geniet van wat de Veluwe u te bieden heeft.

 

Beleving van Veluwepark Heideheuvel

Op de Heideheuvel komt u niet alleen tot uzelf maar ook tot elkaar. Met partner, familie of vrienden bent u lekker weg om de dagelijkse routine even te ontvluchten en de natuur om u heen helemaal tot u te nemen. De activiteiten op De Heideheuvel zijn gericht op ontspanning en uw zintuigen helemaal tot rust te laten komen.

 

Stijlvolle chalets

Veluwepark De Heideheuvel heeft voor iedere portemonnee stijlvolle en moderne chalets. De chalets kunnen worden uitgevoerd naar eigen maatstaven en worden duurzaam gebouwd. U koopt al een chalet op De Heideheuvel vanaf € 130.750,- voorzien van 2 slaapkamers.

 

 

Interesse?

Bezoek het park aan de Miggelenbergweg 50 te Hoenderloo of vraag online een brochure op door onderstaande formulier in te vullen.

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op