Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Over Veluwe Chalets Makelaars

Wie zijn wij?

Wij zijn Ronald Boswinkel en Annette Goor en wij vertegenwoordigen met trots Veluwe Chalets makelaars. Met een enorme expertise in de wereld van recreatiebedrijven en de in- en verkoop van recreatiewoningen bedienen wij onze klanten op de Veluwe.


Door de enorme vraag uit de markt naar unieke plekken op de Veluwe is Veluwe Chalets makelaars ontstaan. Wij komen dagelijks in contact met kopers en verkopers van prachtige recreatiewoningen en kunnen hierdoor onze klanten uitstekend bedienen. 

 

 


Wat we doen? 

Wij zijn dé onafhankelijke recreatiemakelaar gespecialiseerd in recreatiewoningen (chalets, bungalows, stacaravans en vakantiehuizen) op de mooiste plekken van de Veluwe. Denk aan Garderen in de Speulder of Sprielderbossen, Beekbergen, Ermelo, Wekerom en Nunspeet. Over heel de Veluwe zijn wij actief. Niet alleen als verkoopbemiddelaar, maar ook voor nieuwbouw- van recreatiewoningen zijn wij uw vaste partner.

 

Veluwe Chalets Makelaars is de onmisbare schakel tussen koper en verkoper en een expert in de markt van vakantiewoningen in de vorm van chalets, stacaravans en onroerend vastgoed. Wij werken samen met verschillende parken en komt dagelijks in gesprek met kopers en verkopers. Dichter op de markt kunnen wij niet staan.

 

Veluwe Chalets Makelaars biedt u vakantiewoningen aan op de meest unieke locaties op de Veluwe, waar u speciale privileges geniet, een diversiteit aan beleggingsmogelijkheden hebt en altijd verzekerd bent van een goed rendementsadvies.

Onze makelaars weten maar al te goed dat zowel kopen als verkopen belangrijke zaken zijn, waar de nodige expertise voor nodig is. Aangevuld met persoonlijk contact op ieder gewenst moment en een goed advies zijn belangrijke zaken voor zowel koper als verkoper. Wij staan door onze vele contacten dicht op de markt en kunnen hierdoor snel schakelen.

 

Ook enthousiast geworden?

Bezoek ons kantoor aan de Koningsweg 8 in Garderen of bel ons voor een afspraak op 0341-276905

 

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op