Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Waarmee kunnen wij u helpen?

Ons team


Wij zijn Ronald Boswinkel en Annette Goor en wij vertegenwoordigen met trots Veluwe Chalets makelaars. Met een enorme expertise in de wereld van recreatiebedrijven en de in- en verkoop van recreatiewoningen bedienen wij onze klanten op de Veluwe.


Door de enorme vraag uit de markt naar unieke plekken op de Veluwe is Veluwe Chalets makelaars ontstaan. Wij komen dagelijks in contact met kopers en verkopers van prachtige recreatiewoningen en kunnen hierdoor onze klanten uitstekend bedienen. 


Wat we doen


Veluwe Chalets. De onafhankelijk makelaar gespecialiseerd op het gebied van recreatiewoningen op de mooiste plekken van de Veluwe. Denk aan Garderen in de Speulder en Sprielderbossen, Voorthuizen, Ermelo, Wekerom en Nunspeet. Binnen heel de Veluwe zijn wij actief voor u. Niet alleen als verkoopbemiddelaar zijn wij uw specialist! Ook als het gaat om nieuwbouw van recreatiewoningen is Veluwe Chalets uw partner.

 

Veluwe Chalets is de onmisbare schakel tussen koper en verkoper en een expert in de markt van vakantiewoningen in de vorm van chalets, stacaravans en onroerend vastgoed. Veluwe Chalets werkt samen met verschillende parken en komt dagelijks in gesprek met kopers en verkopers. Dichter op de markt kan Veluwe Chalets makelaar niet staan.

Veluwe Chalets Makelaars biedt u vakantiewoningen aan op de meest unieke locaties op de Veluwe, waar u speciale privileges geniet, een diversiteit aan beleggingsmogelijkheden hebt en altijd verzekerd bent van een goed rendementsadvies.

Makelaar Ronald Boswinkel weet maar al te goed dat zowel kopen als verkopen belangrijke zaken zijn, waar de nodige expertise voor nodig is. Aangevuld met persoonlijk contact op ieder gewenst moment en een goed advies zijn belangrijke zaken voor zowel koper als verkoper. Ronald staat door zijn vele contacten dicht op de markt en kan hierdoor snel schakelen.

Ook enthousiast geworden?

Bezoek ons kantoor aan de Koningsweg 8 in Garderen of bel ons voor een afspraak op 0341-276905

 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op