funda
0341-276905
overlay
  • Veluwe
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Waarmee kunnen wij u helpen?

Over Ronald Boswinkel

Mijn naam is Ronald Boswinkel en ik vertegenwoordig met volle trots Veluwe Chalets makelaardij. Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid in de wereld van recreatiebedrijven en de in en verkoop van recreatieobjecten in de breedste zin van het woord. In het verre verleden ging ik met mijn grootvader mee om de (toen der tijd) stacaravans in te kopen en deze een mooie plek te geven op de Veluwe. Dit is verder gegroeid naar duurzame vakantiewoningen die tegenwoordig al zelfvoorzienend zijn in de vorm van energie opwekking.

Door een enorme vraag uit de markt naar unieke plekken op de Veluwe is Veluwe Chalets ontstaan. Wij komen dagelijks in contact met kopers en verkopers van prachtige vakantiewoningen en kunnen hierdoor onze klanten uitstekend bedienen. 


Wat we doen

Veluwe Chalets. De makelaar van recreatief onroerend goed op de mooiste plekken van de Veluwe. Denk aan Garderen in de Speulder en Sprielderbossen, Voorthuizen, Ermelo, Wekerom en Nunspeet. Binnen heel de Veluwe zijn wij actief voor u. Niet alleen als verkoopbemiddelaar zijn wij uw specialist! Ook als het gaat om nieuwbouw van recreatiewoningen is Veluwe Chalets uw partner.

Veluwe Chalets is de onmisbare schakel tussen koper en verkoper en een expert in de markt van vakantiewoningen in de vorm van mobiele bungalows en onroerend vastgoed. Veluwe Chalets werkt samen met verschillende parken en komt dagelijks in gesprek met kopers en verkopers. Dichter op de markt kan Veluwe Chalets makelaar niet staan.

Veluwe Chalets deelt zijn succes door een gedegen marketingstrategie in online en offline vindbaarheid. Veluwe Chalets biedt een krachtige website waar onze vakantiewoning op gepresenteerd zijn. Tevens adverteren wij in landelijke en lokale kranten en staan wij op beurzen voor de offline en online vindbaarheid.

Waarom kiezen meer dan 500 klanten voor Veluwe Chalets?

Makelaar Ronald weet maar al te goed dat kopen en verkopen een belangrijke zaak is. Persoonlijk contact op ieder gewenste moment, geen dagen wachten op antwoord, en goed advies is belangrijk voor koper en verkoper. Ronald staat door zijn vele contacten dicht op de markt en kan hierdoor snel schakelen.

Ook enthousiast geworden? Bezoek ons op kantoor of maak een afspraak met Veluwe Chalets en Ronald komt op locatie om direct te adviseren en de mogelijkheden te bespreken.

Kantooradres: Elspeterweg 63A Uddel of bel 0341-276905

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op